Глибоцька сільрада віддала майже півмільйона гривень фірмі керівника комунального підприємства райради

Глибоцька сільрада віддала майже півмільйона гривень фірмі керівника комунального підприємства райради

28.11.2018, 11:00

Глибоцька селищна рада уклала угоду з приватним підприємством «Буковина Майстер плюс» на капітальний ремонт приміщень Центру економічного зростання Глибоцької ОТГ за 471,22 млн грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Ремонт приміщення Центру, розташованого у Глибокій, на вулиці Шевченка, 1, повинні завершити до 25 грудня 2018 року. Він здійснюється за кошти проекту міжнародної технічної допомоги від Європейського Союзу в рамках грантової програми Східної регіональної програми дій «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання».

Згідно з тендерною документацією, фірма-переможець перефарбує стіни приміщення та зробить підвісні стелі, виконає ремонт вбиралень із заміною трубопроводів та з пристосуванням для маломобільних груп населення. Крім того, приміщення Центру обладнають пандусом.

Конкуренцію на торгах переможцю ПП «Буковина Майстер плюс» склало лише чернівецьке ТОВ «Алькасар КІМ», пропозиція якого була незначно, але трохи економічно вигіднішою – на 11 тис. грн. Проте пропозицію фірми відхилили через невідповідність тендерної документації та наявність податкового боргу.

Власником ПП «Буковина Майстер плюс» є Георгій Шкробанець, який водночас є директоромГлибоцького районного комунального підприємства капітального будівництва, засновником якого є Глибоцька райрада.

Шкробанець є також  помічником на громадських засадах нардепа від БПП Григорія Тіміша, члена комітету ВРУ з питань європейської інтеграції.

Окрім того, Шкробанець володіє 10% статутного капіталу КМП «Глибоцьке будівельно-монтажне управління», де 30% належить 67-річній мешканці селища Глибока Ларисі Ванзуряк.

Головою смт. Глибока є Григорій Ванзуряк. Саме він підписував договір із  «Буковиною Майстер плюс». А у травні 2018 року він підписав рішення сесії про надання матеріальної допомоги у розмірі 1 тис. Грн Ларисі Ванзуряк, бізнес-партнерці Шкробанця.

Від початку 2018 року «БуковинаМайстер плюс» отримала лише два державних підряди, враховуючи цю закупівлю, на загальну суму 667,69 тис. грн.

Джерело: http://versii.cv.ua/ 

1