Глибочанин Василь Воробець розповів про свою подорож на футбольний чемпіонат світу

Глибочанин Василь Воробець розповів про свою подорож на футбольний чемпіонат світу

12.07.2014, 16:57

МУНДІАЛЬ —2014

Дивосвіт Бразилії, його величності Футболу

Напередодні Мундіалю керівництво «ПриватБанку» провело серед своїх працівників акцію «Я їду на чемпіонат світу з футболу у Бразилію». Учасники акції повинні були продемонструвати на конкурсній основі свої найкращі професійні  якості, за результатами яких і відібрали переможців на поїздку. До їх числа, зокрема потрапив і старший спеціаліст по обслуговуванню клієнтів Глибоцького відділення ПАТ  КБ «ПриватБанк» Василь Воробець.

— Наша група з восьми чоловік, — розповів Василь Михайлович, — вирушила у дорогу 21 червня. Переліт здійснювався за маршрутом Київ — Рим — Ріо-де-Жанейро — Сальвадор і тривав 15 годин. Поселили нас у комфортабельному чотиризірковому готелі. Тут ми проживали три дні: два з них мали на знайомство міста Сальвадор і відпочинок, а третій — на перегляд футбольного матчу між командами Ірану та Боснії-Герцоговини, в котрому, як відомо, перемогли балканці з рахунком 3:1.

                     У цілому поїздка залишила у кожного з нас незабутні враження (до речі, Василь Воробець був у групі єдиним буковинцем — прим. автора) про Бразилію, атмосферу Мундіалю. Тим паче, що я вперше побував у цій країні Латинської Америки, на футбольному чемпіонаті світу. Звісно, таку поїздку хотілося б повторити. Хтозна…

Розповідь записав Василь Гейніш.

На знімках: епізоди відвідин Бразилії.

1