Хлопці з емблемами організації «Ніхто Крім Нас» охороняють всі входи до Чернівецької мерії, де має відбутися сесія (оновлено о 21.10)

Хлопці з емблемами організації «Ніхто Крім Нас» охороняють всі входи до Чернівецької мерії, де має відбутися сесія (оновлено о 21.10)

02.12.2013, 00:59

У ці хвилини там зібралися депутати Чернівецької міської ради. Депутати Чернівецької міської ради мали намір сьогодні продовжити незавершену 42-гу сесію. Але як розповів molbuk.ua депатутат міської ради від Партії регіонів Ярослав Кушнірик зібралося лише 28 людей, кворуму немає.

- Зараз оголосили перерву. щоби зібрати ще когось із депутатів. Але, найімовірніше, продовження буде завтра, бо вночі обіцяють під'їхати ще депутати. Серед наших завдань - засудити діїі влади. Є низка вимог, які були озвучені сьогодні на площі, зокрема відставка уряду або міністра МВС.

Депутатів мають намір зібрати за півгодини, тоді стане відомо, яке рішення ухвалить Чернівецька міська рада.

Водночас депутат Чернівецької міської ради від Партії регіонів Ярослав Кушнірик підтведив, що серед депутатів-регіоналів є ті, хто заявив про вихід з партії.

- Декілька депутатів прийняли внутрішнє рішення про те, що потрібно вийти з партії. Хто це і скільки таких депутатів стане відомо завтра, коли побачимо адекватність дій, а не лише слова, - зазначив Ярослав Кушнірик.

Під час мітингу у Чернівцях створили громадську охорону, до якої закликали вступати усіх, кому виповнилося 18 років і хто має стосунок до Збройних сил.

Як повідомляє ЗІК, громадська охорона стежить за порядком на Євромайдані у Чернівцях, не допускає блокування роботи громадського транспорту.

Її представники наразі охороняють вхід до Ратуші, де депутати готують сесію для розгляду питання про оголошення недовірі секретарю міської ради та розпуск виконкому.

Фото Сергей Янушевский

1


КОМЕНТАРІ (1)

Малоймовірно що буде прийняте позитивне рішення по питанню відставки секретаря міськради. Запроданці розуміють що після такого рішення їм недовго бути дупутатами ,й тому будуть спасати свої шкури та незаконно прихватизоване.

P.S. Який геній думки підсказав секрктарю звернутись до апеляційного суду ?

avatar

!!!

01 грудня 2013 21:20