Хлопці дякую, ви більше не потрібні: фракції, які  майже чотири роки вірою і правдою служили секретареві міської ради,  ним розвалені і більше йому непотрібні

Хлопці дякую, ви більше не потрібні: фракції, які майже чотири роки вірою і правдою служили секретареві міської ради, ним розвалені і більше йому непотрібні

17.04.2019, 13:20

Переглянув чергову програму «Репліка» одного відомого «незалежного» журналіста. Називалася вона «Корупційна більшість у міській раді». Враховуючи, що телеканал пов’язують із секретарем міської ради, тому не важко здогадатися чиї думки озвучував у програмі цей журналіст.

Мова йшла, зокрема, про те, що одним з питань порядку денного на сесії міської ради розглядалося питання про розподіл та подальшу передачу земельної ділянки підприємцю, у якого на вказаній земельній ділянці знаходитьься майно. Питання це підтримано не було. Хоча за нього проголосували представники всіх фракцій, в тому числі і фракції «Рідне місто».

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив керівник фракції "БПП "Солідарність" у Чернівецькій міськраді Vasyl Maksymiuk

Чому я про це пишу?

По-перше. Питання це підготовлене працівниками міської ради. Тобто підлеглими секретаря міської ради, а значит обов’язково ним переглядалося та візуються. Воно було опубліковано на сайті.

По-друге. Згідно генерального плану означена ділянка до Проспекту Незалежності та до червоних ліній не має стосунку і знаходиться поза ними.

По-третє. Питання було розглянуто всіма комісіями міської ради.

Вчетверте. Ми неодноразово бачили раніше як «постійною» більшістю відкрито «дерибанилися» гектари міської землі та по десять соток найбільш привабливих земельних ділянок у центральній частині міста, і при цьому секретар міської ради мовчав та не заперечував.

Вп’яте. Згідно документів підприємця, з яким я, до речі, особисто не знайомий, на майно, що знаходиться на означеній ділянці є його зареєстроване право власності в законному порядку.

Тут взагалі є довга, з 2011 року, історія самої цієї земельної ділянки та ринку загалом, але це мої особисті здогадки.

Але щодо цього питання, то напрошується очевидний висновок – або з теперішньою владою в місті не домовилися, або «домовилися» замало.

Втім, і це не головне.

В цьому матеріалі, в цій репліці, яка, повторюю, називається «Корупційна більшість», секретаря міської ради винесено, так би мовити, «за дужки». Його поставлено поза всім складом міської ради, вище всіх інших депутатів. Чому?

Ні для кого не є секретом, що Продан В.С. на виборах Президента цього року робив головну ставку на кандидатку Тимошенко Ю.В. Це окрім його власних висловлювань підтверджується і тим, що підконтрольні йому ЗМІ працювали на цю кандидатку. А безпосередньо в день виборів Василь Сафронович  з довіреною особою саме цієї кандидатки об’їжджав виборчі дільниці.

Але підсумки першого туру виборів мабуть сильно розчарували не лише пана Продана, а й багато кого ще, бо Ю. Тимошенко в місті Чернівцях посіла в усіх трьох районах лише третє місце після В. Зеленського та П. Порошенка.

Але не такий Василь Сафронович, щоб сильно засмучуватися. У нього джек-пот у будь-якому випадку. Якщо переможе П. Порошенко, то там у фракції є кохана дружина, яка завжди прикриє, підкаже, допоможе.

Якщо переможе В. Зеленський, то і там все добре. Бо як помітили деякі буковинські ЗМІ,  і у команді Зе у пана Продана є свої люди. Він матиме контроль над формуванням списків кандидатів в депутати міської ради від цієї політичної сили. Тому Василь Сафронович матиме тотальний контроль і над новою командою, а відтак і над містом.

 Ніхто не дозволить ніякій більшості якихось голосувань без погодження із секретарем.

І на останок. Сьогодні фракції, які вірою і правдою служили майже чотири роки секретареві міської ради,  ним розвалені. Вони йому  більше непотрібні. Це нині «використаний матеріал» та «корупційна більшість».

Хлопці дякую, ви більше не потрібні. Ви ослухалися.

 Василь МАКСИМЮК



1


КОМЕНТАРІ (1)

Щось Вам, п.Максимюк, щось не везе з партіями і вождями... 

avatar

Дьордій

17 квітня 2019 15:20