Георгій Галиць: Успіх досягається завдяки співпраці влади і громади (говорить і показує Чернівецька ОДА ). І про контакт

Георгій Галиць: Успіх досягається завдяки співпраці влади і громади (говорить і показує Чернівецька ОДА ). І про контакт

25.01.2013, 16:27

 Згідно з даними статистики, в області за підсумками минулого року реальна заробітна плата зросла на 18,3%. Про це повідомив під час прес-конференції, що відбулася сьогодні в обласній державній адміністрації у рамках засідання обласної координаційної ради з реалізації другої фази проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць.

Ахтунг. Зарплата сягнула розміру кишенькових грошей чиновника!!! 

За його словами, середня заробітна плата буковинця складає близько 300 доларів США, хоча, звичайно, це не той результат, яким сьогодні можна похвалитися. «Та нашій області є чим пишатися, – відзначив Георгій Галиць. – Нагадаю, що минулоріч Буковина посіла перше місце в Україні за індексом людського розвитку – основним інтегральним показником привабливості території для життя. І це визнано Національною академією наук України та Державною службою статистики». Ця діагностика, відзначив перший заступник керівника виконавчої влади краю, включає у себе оцінювання рівня розвитку регіону, регіональних ринків праці, матеріальний добробут людей, умови їх проживання, рівень освіти, стан охорони здоров'я, соціальне і екологічне середовище тощо.

 Теорія відносності. Від Ейнштейна до Галиця. Натякає: подивіться на Макєєвку, там взагалі ....ець.

«Якщо порівнювати буковинські, так звані, депресивні населені пункти з депресивними населеними пунктами багатьох інших областей, то, погодьтесь, у нас ситуація набагато краща. І такого результату Буковині вдалося досягти як завдяки тісній та конструктивній співпраці влади і громади, так й активній участі самих громад у проектах ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Власне, успіх досягається завдяки співпраці влади і громади. Впевнений, ця співпраця розширюватиметься і поглиблюватиметься», – резюмував Георгій Галиць.

 Контакт влади і громади Галиць хоче «розширити і поглибити». Чи витримаємо?

З офіційного сайту ОДА задумлива машиністка

 

1