Георгій Галиць: 'Треба переобрати і парламент, і Президента'

Георгій Галиць: "Треба переобрати і парламент, і Президента"

20.02.2014, 22:02

Перший заступник голови Чернівецької ОДА і голова фракції ПР в обласній раді Георгій Галиць написав заяву про вихід з партії.

- Я написав заяву під впливом подій останніх днів, - сказав пан Галиць molbuk.ua

- Чи не запізно?

- Краще пізно, ніж ніколи.

- Що маєте намір робити далі?

- Як голова фракції на найближчому засіданні складу з себе повноваження. Але фракція — не партія, має існувати і далі, депутати продовжать роботу в раді. Має лише відбутися певне переформатування.

- Фракція ПР в облраді не обговорювала питання саморозпуску?

- Поки ні, ми після сесії облради не збиралися.

- Чи ще хтось із депутатів облради від ПР теж вийшов з партії?

- Мені лише відомо, що саморозпустилася Кіцманська райорганізація. Очевидно, вийшов з партії її голова Олег Унгурян. Про решту депутатів мені невідомо.

- Як будете працювати далі в адміністрації?

- Я також написав заяву про відставку з посади першого заступника голови облдержадміністрації. За відповідною статтею у зв’язку з принциповою незгодою з політикою. Розраховую, що заяву буде задоволено.

- Чи підтримуєте ви необхідність перевиборів Верховної Ради і Президента?

- Так, треба переобрати і парламент і Президента.

- Як можна зупинити кровопролиття?

- Треба негайно сісти за стіл переговорів і домовлятися.

- А хто саме має домовлятися, хто може зупинити кровопролиття?

- Авторитетні люди, яких послухають, у суспільстві є завжди. Я не готовий зараз назвати прізвища, але очевидно, що це не нинішні керівники держави і не лідери опозиції.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

Кого буде представляти в Раді, громада обирала їх як ПРівців. Якщо не ПРрівець, то хто .

avatar

Піздно

20 лютого 2014 20:35

Боже мій, яка раболепна стаття про Галиця!Йому подобається! Панове журналісти,не продавайтеся вже до такої межі! Стаття замовна, це ж очевидна! Виж не донецькі, ви ж чернівчани! Де ж ваша гідність і гордість? Він співчуває! Та у цього жирдоса немає ні совісті, ні жалю!Продажна шкура, влада помінялась, він і козирьок повернув, перевертень! Я прекрасно знаю цю людину з 2004 року, коли він у 38 років став заступником міністра соцпраці Папієва. Який злет!Тоді вони були у партії СДПУо і  ревно готували вибори Януковича, і все міністерство нагнули! А хто не хотів підписуватися під їх заявами, то Галиць власноруч своїми пальчиками-сосисочками фізично розправлявся. Мене, наприклад, молоду жінку, він так схопив за спину, і так жбурнув,що  я пролетіла увесь його кабінет, і відкрила собою двері! Сильний мужчина! На слабких жінках вправлявся! З таких  ущербних виродків і "виростають" регіональні ман"яки! Слава Богу,що обійшлося без переломів! Але я не забула! СДПУо плавно влилося у Партію регіонів, пережило Ющенка, і запанував знову Папієв у Чернівцях, і свою праву руку Галиця пристроїв вигідно! Воно ж ніде не тоне! Тепер він вийшов з партії, бачте! Як пафосно! Та ти  перший стріляв би у майданівців, ганьба тобі на всі часи, не вірте йому люди!!! ЇХ таких перевертнів тисячі!  Він вийшов з однієї грошової купи,щоб пригрітися гадюкою біля серця народу, і далі ссати кров людську, бо він пан, бачте, а ви всі бидло. Так було у 2004, так є і зараз, я впевнена!!! Я не здивувалася, що він у регіонах, та ще й очолює фракцію, це зборище саме таких збочинців! Гоніть його у три шиї, людоньки, не допускайте до влади упиря, благаю ВАС, не вірте!!! Язик без кісток, а істина поза словами, Судіть по вчинках!!!

avatar

Марина

20 лютого 2014 23:07

avatar

Маріанна Антонюк

21 лютого 2014 12:54

Ти не голова фракції жОРА, ти головка сам здогадайся від чого!!!

avatar

Революціонер

21 лютого 2014 22:45