Геннадій Москаль: Успіхи АТО на сході країни фальсифікуються, антитерористична операція по суті перетворюється на громадянську війну

Геннадій Москаль: Успіхи АТО на сході країни фальсифікуються, антитерористична операція по суті перетворюється на громадянську війну

19.06.2014, 19:21

Висловлюю щирі співчуття сім’ям загиблих і поранених бійців десантного батальйону з Чернівців, які брали участь у Антитерористичній операції біля м.Щастя Луганської області. Вічна пам’ять загиблим героям!

З прикрістю мушу констатувати, що замість того, щоб забезпечити достойне проведення АТО, керівництво збройних сил та окремі політики завели кишенькові батальйони під різними назвами, які не входять у склад антитерористичної операції й діють на власний розсуд. Ці неузгодження, нескоординованість, самодіяльність і стали однією з причин загибелі бійців.

І ще одне — очевидно, що успіхи АТО на сході країни фальсифікуються.

Нагадую, що 14 червня ЗМІ розповсюдили заяву про звільнення м.Щастя від терористів, ось її текст: «Сьогодні, 14 червня, сили АТО, батальйон територіальної оборони "Айдар" за підтримки авіації після багатогодинного бою звільнили від бойовиків місто Щастя, яке знаходиться в Луганській області. Як повідомляється на сторінці батальйону "Айдар" у Фейсбуці, в ході бою розгромлена велика банда терористів "Баті". Ватажок банди захоплений в полон. Також силовикам вдалося захопити велику кількість зброї, у тому числі гранатомети. В ході операції двоє військовослужбовців були поранені».

Чернівецькі десантники, багато з котрих мають доступ до Інтернету і читають цю пропагандистську похвальбу, могли бути впевненими, що м.Щастя звільнене ще 14 червня, тому не відчували небезпеки…

Пригадую, як у 2006р., працюючи головою Луганської облдержадміністрації, я організовував різдвяний відпочинок дітей із Луганщини в Чернівцях (мером міста тоді був Микола Федорук), як душевно їх приймали буковинці.

Працюючи з луганчанами, добре знаючи їх, зараз із сумом спостерігаю, що люди піддалися на провокації сепаратистів і сусідньої країни. Зараз антитерористична операція по суті перетворюється на громадянську війну.

Джерело: moskal.in.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

Шановний пане генерале, складається враження, що в Києві сидять або довбаки, або агенти ФСБ! АТО перетворена в війну між сходом і заходом Держави. Треба негайно припинити гарматний, мінометгний обстріл кварталів з мирними мешканцями.  Треба не слухати західних і американських керманичів, а сідати за стіл переговорів хоть з самим "чортом", але люди повинні перестати гинути. 

avatar

Чернівчанин

19 червня 2014 17:49

неужели начало доходить и до свідомих что их как пушечное мясо гонят на убой , при этом убивают простых рабочих и крестьян. В укроармии нет никого чей доход больше 10000 гривень. параша и каламойка на этом зарабатывают свои лимоны а мы все с голоду грызем друг другу глотки. пишите своим сразу в плен, так будет лучше для всех. 

avatar

александр

19 червня 2014 20:42

як відкрити архіви то всі би сє дуже здивували "патріотизму" москаля,фамілія якого каже сама за себе

avatar

петро

20 червня 2014 09:40

Петре це діагноз! Ти точно слабий на голову, або слабий, або вона в тебе просто пуста.

avatar

до Петра

20 червня 2014 15:39