Геннадій Москаль: Нашим НАБУ-шникам варто повчитися роботи в угорських силовиків

Геннадій Москаль: Нашим НАБУ-шникам варто повчитися роботи в угорських силовиків

06.03.2017, 12:52

Нашим НАБУ-шникам варто повчитися роботи в угорських силовиків, - написав Геннадій Москаль на своїй сторінці у ФБ. 

У п’ятницю угорські поліцейські затримали працівника відділу митного оформлення «Батєво» митного посту «Залізничний» Закарпатської митниці ДФС, який намагався ввезти в Україну крупну партію наркотиків. Митник разом із водієм заїжджав із Угорщини в Україну через міжнародний пункт пропуску «Тиса» і сховав у салоні автомобіля 4 кг марихуани, яку й знайшли угорці. Він уже у всьому зізнався й зараз сидить в угорській тюрмі. Те, що митник не відбудеться умовним покаранням, немає жодних сумнівів – це Європа, а не Україна. Водія легковика після всіх з’ясувань відпустили додому.

Цей випадок ще раз доводить, який бардак відбувається на українській митниці. І те, що порядок тут доводиться наводити не нашим, а іноземним правоохоронним структурам, – дуже красномовний факт. До речі, у нас цей митник досі не звільнений. Вітання виконувачу обов’язки голови Державної фіскальної служби Продану із Закарпаття!

Шановні працівники Національного антикорупційного бюро України, вчіться роботи в угорських силовиків. Протягом кількох годин злочинець був затриманий, заарештований, у всьому зізнався й зараз сидить у в’язниці. Ось, як треба працювати, а не влаштовувати довгограючу «мильну оперу» з Насіровим!

Hennadii Moskal
1