Гендиректор Чернівецької держтелерадіокомпанії запрошує до діалогу, щоб по ящику не було лише чорне поле  20 годин на добу

Гендиректор Чернівецької держтелерадіокомпанії запрошує до діалогу, щоб по ящику не було лише чорне поле 20 годин на добу

13.08.2013, 23:40

Відкритий лист керівництва Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії «Буковина» Чернівецькій філії Концерну РРТ та співвласникам ТОВ «ТРК «ТВА»

Сьогодні керівництво Чернівецької ОДТРК стурбоване ситуацією, що склалась в ефірі 34 каналу аналогового мовлення, де відповідно до Ліцензії Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України ділить ефірний час державний телеканал «Буковина» та приватна компанія ТОВ «ТРК «ТВА». Безумовно, Чернівецька ОДТРК зацікавлена у тому, щоб приватний телеканал якнайшвидше відновив своє мовлення в ефірі, оскільки ми надзвичайно цінуємо тих глядачів, які дивляться нас на 34 каналі аналогового мовлення. Натомість протягом тривалого часу через відсутність в ефірі ТОВ «ТРК «ТВА» - 20 годин на добу - лише чорне поле, а потім у визначені ліцензією години мовить телеканал «Буковина». Ми добре усвідомлюємо, що такий стан речей не тільки не додає авторитету державному мовнику, - мало того, - ми втрачаємо свого глядача, оскільки люди, не розуміючи, що відбувається, просто вилучають канал з переліку обов’язкових для перегляду.

Як генеральний директор Чернівецької ОДТРК я ще раз з усією відповідальністю заявляю: Чернівецька обласна державна телерадіокомпанія не має ніякого відношення до припинення мовлення на 34 аналоговому каналі, а усі питання щодо виходу в ефір ТОВ «ТРК «ТВА» - технічні - повинні бути вирішені у правовому полі згідно з чинним законодавством. 

На сьогодні Чернівецька ОДТРК пропонує винести за межі державної телерадіокомпанії радіорелейну станцію ЧФ КРРТ, що знаходиться у приміщенні по вулиці Братів Руснаків, 3, і розташувати це обладнання у приміщенні Чернівецької філії Концерну РРТ (де за правилами експлуатації воно і мало б знаходитись). З цією метою Чернівецька ОДТРК звернулась з листом до Концерну РРТ щодо надання технічних умов для встановлення обладнання та прокладання волоконно-оптичних ліній зв’язку довжиною дванадцять кілометрів між апаратно-студійним комплексом телебачення Чернівецької ОДТРК та передавальною вежею ЧФ КРРТ. Чернівецька обласна державна телерадіокомпанія наполягає також на підключенні до передавача, який був би власністю Концерну РРТ, а не приватних телеканалів. 

За інформацією Чернівецької філії Концерну РРТ, ТОВ «ТРК «ТВА» виконало усі технічні умови задля підключення до відповідного обладнання, провівши ряд необхідних технічних заходів, аби усунути вказані технічні недоліки доставки телевізійного сигналу.

Зважаючи на вище викладене, з метою якнайшвидшого відновлення ефірного мовлення на 34-му аналоговому каналі, я як генеральний директор Чернівецької ОДТРК запрошую до змістовного конструктивного діалогу співвласників ТОВ «ТРК «ТВА» та керівників Чернівецької філії Концерну РРТ для вирішення технічних питань з доставки телесигналу.

Генеральний директор Чернівецької ОДТРК Л.О. Годнюк

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ця аферистка збрехала ще раз!  Вона нікому не казала коли збирали підписи. що це підписи проти чернівчан!!! Вони хочуть посварити журналістів!!  ГАНЬБА!!!!

avatar

журналіст ЧОДТРК

14 серпня 2013 00:10