Генадій Москаль не пройшов внутрішньопартійну люстрацію 'Батьківщини'?

Генадій Москаль не пройшов внутрішньопартійну люстрацію "Батьківщини"?

25.08.2014, 14:57

Депутат Верховної Ради України Геннадій Москаль повідомляє про своє виключення з партії «Батьківщина» і всіх її керівних органів. За його словами, про таке рішення його поінформували телефонним дзвінком із центрального офісу політичної сили.

«Тих, хто має власну думку і активно її висловлює, не люблять ніде. Тому, думаю, що основна причина те, що я мав власну думку щодо процесів, які відбуваються в державі, і критикував тих висуванців «Батьківщини», в яких партія помилилася», – наголосив Москаль.

Нагадаємо, під час останніх прехидентських виборів Геннадій Москаль відкрито підтримав Петра Порошенка. Водночас нардеп не вважав свій дрейф в бік Порошенка зрадою фракції "Батьківщина". Про це Москаль заявив на прес-конференції у Чернівцях.

"Україна обирає президента всієї країни, а не окремої партії. Коли партія "Фронт змін" об’єднувалося з "Батьківщиною", я вийшов із "Фронту змін", і весь цей час я був безпартійним. Тому ніяких питань про те, чому я підтримую цього кандидата, а не якогось іншого, бути не може. Це справа кожної людини", - цитує molbuk.ua слова Москаля, сказані ним у Чернівцях.

Водночас, Геннадій Москаль агітував за Олексія Каспрука на посаді мера Чернівців.

Геннадій Москаль з 2011 до 2013 року входив до складу політичної партії «Фронт змін», однак після її вливання до «Батьківщини» перейшов із іншими однопартійцями до нової партії, отримавши місце у політичній раді «Батьківщини».

З 2007 року є депутатом Верховної Ради України VI та VII скликань, з грудня 2012 року – перший заступник голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Джерело: http://www.radiosvoboda.org/content/article/26548707.html та molbuk.ua

Як повідомляв голова ЧОО ПП "Батьківщина" Іван Мунтян, саме в цей час завершується внутрішньопартійна люстрація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Понад сто буковинських партійців отримали догани, попередження і були виключені з лав партії. Цей процес не формальний, а життєво необхідний. Це очищення власних рядів від пристосуванства і зрадництва, а також – моральне право вимагати люстрації у владі.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Якщо такий праведний то слабо було піти на мажоритарку  на вибори, але ж ні забоявся що не оберуть і втиснувся в списки Батьківщини. Досить вже дурити людям голови , кажіть правду. Рішення партії виважене і правильне , лише ще багато залізло  "Маскалів" пристосуванців в партію , поки Юлія перебувала у вязниці і ще багатьох треба позбутися.  

avatar

Люстрація

25 серпня 2014 13:56

йди нах"""р із своєю злодійкою ФСБешною

avatar

до 1

25 серпня 2014 15:05

Шановний пане Генерал Москаль коли будемо судити авантюристів від політики котрі штовхають нашу державу у прірву!?

avatar

До генерала

25 серпня 2014 15:42

www.pravda.com.ua/news/2014/08/26/7035852/

avatar

ucraine

26 серпня 2014 17:46