Гастролі чернівецького театру політичного абсурду, який формує іншу реальність, треба терміново припиняти, - коментар

Гастролі чернівецького театру політичного абсурду, який формує іншу реальність, треба терміново припиняти, - коментар

13.03.2018, 19:29

У мене когнітивний дисонанс після перегляду новин про позачергове засідання Чернівецької міськради. Як чоловік однієї народної депутатки від БПП (до речі заступниці Голови фракції) та помічник іншого народного депутата від БПП (до речі засновника партії "Солідарність") голосують за імпічмент Президента, за відставку Генерального прокурора Юрія Луценка (мій колега Голова фракції БПП до призначення на посаду) "як співучасника корупційної системи на державному рівні"? - написав на своїй сторінці Фейсбук народний депутат Максим Бурбак.

 Голова облради Іван Мунтян в опозиції до влади, попри щорічне підписання бюджетів та змін до них.

 Голова управління капітального будівництва ОДА Олександр Пуршага, по сумісництву головний опозиціонер в міськраді (керівник фракції Батьківщина), розприділяє бюджетні гроші на капітальні ремонти по області (знаючі люди розуміють про, що я говорю))) не цураючись за це отримувати зарплатню як держслужбовець.

 "В Чернівцях тепер інша реальність чи як? Чи це апогей буковинської політичної "культури"? Це театр політичного абсурду, гастролі якого треба терміново припиняти. Лише в законний спосіб. ПЕРЕВИБОРИ! , -  вважає лідер фракції "Народного фронту" у ВРУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зверненні із засудженням розгону протестної акції у Києві 3 березня було більше політичних гасел, розхитуваня ситуації, ніж конкретики, - джерело

 Вчора Чернівецька міська рада провалила голосування за питання "Про звернення Чернівецької міської ради 7 скликання до Верховної Ради України щодо антиконституційних подій, які відбулися у Києві 3 березня 2018 року".

1