Харабару зробили крайнім за провал виборчого процесу на Буковині

Харабару зробили крайнім за провал виборчого процесу на Буковині

27.11.2012, 21:00

Народний депутат і екс-міністр МВС України Геннадій Москаль вважає, що Микола Харабара був звільнений через його надмірну політизацію та результати виборів на у Чернівецькій області.

Про це він повідомив кореспонденту molbuk.ua під час спілкування у соціальній мережі facebook.

"Моя особиста думка, що Харабару зробили крайнім за провал виборчого процесу в області. Його надмірна політизація явно не сподобалася міністру МВС," - зазначив Геннадій Москаль.

Наш земляк Геннадій Москаль у коментарі «Тижню» обійшовся загальними словами. Мовляв, кадрові ротації – «від того, що вже не знають, що робити. Міняють шило на мило. Хіба є фахівці високого рівня? На кого міняти? Призначають людей, про яких переважно ніхто нічого не знає. Це – для укріплення донецької команди. Це пов’язано з президентською кампанією. Втім, я абсолютно не бачу певних новацій. Це нічого не дасть ні пересічному громадянину, ні владі», – вважає Москаль.На думку депутата, такі призначення «будуть ворожо сприйняті і керівництвом обладміністрацій, і мерами міст, і бізнесом чи політичними елітами».

В ексклюзивному коментарі "Ч" Геннадій Геннадійович заявив наступне: «Моя особиста думка, що Харабару зробили крайнім за провал виборчого процесу в області. Його надмірна політизація явно не сподобалася міністру МВС». Пан Москаль скептично оцінює можливість висунення кандидатури Миколи Харабари на посаду міського голови Чернівців, бо поки не бачить перспективи призначення таких виборів: «Скоріше за все, більшість у ВР не проголосує за призначення виборів мера Чернівців, тому що у влади немає сильного кандидата. Це показали парламентські вибори. Крім того, влада боїться, що з депутата ВР Федорук знову буде балотуватися в мери».

Щодо відставки головного міліціонера Миколи Харабари, то прокурор Чернівецької області Петро Коваль на сьогоднішній прес-конференції спростував чутки про можливі "чистки" в силових структурах.

Нагадаємо, що 16 листопада з”явилася інформація про звільнення начальника обласного управління міліції Миколи Харабари.

1