Галиць вже називає Януковича неадекватною людиною (оновлено)

Галиць вже називає Януковича неадекватною людиною (оновлено)

22.02.2014, 19:34

Верховна Рада підтримала постанову про усунення Віктора Януковича з посади президента України.

Відповідний документ підтримали 328 народних депутатів.

Згідно з постановою, позачергові вибори президента відбудуться 25 травня 2014 року.

ЯНУКОВИЧ: Я НЕ ЗБИРАЮСЯ У ВІДСТАВКУ

Президент України Віктор Янукович заявив, що не має наміру подавати у відставку і залишати країну.

Про це він сказав в ефірі телеканалу 112.

"Все, що сьогодні відбувається, більшою мірою, - це, звичайно і вандалізм , і бандитизм , і державний переворот. Це моя оцінка , я в цьому глибоко переконаний " , - заявив Янукович.

"Що я буду далі робити? Я буду робити все, щоб захистити свою країну від розколу і зупинити кровопролиття. Я ще не знаю, як я це буду робити", - додав він.

"Я вже сьогодні багато зустрічався з людьми, радився - у мене була така можливість. Я також поїду по Південному Сходу країни, який поки ще менш небезпечний або більш безпечний. Я буду продовжувати їздити зустрічатися з людьми", - розповів президент.

"Я хочу знайти відповідь, що ми будемо далі робити в країні. Яким шляхом підемо. І звичайно та паніка, яка сьогодні охопила, я скажу нормальних людей - і на заході, і на сході, і в центрі... Я бачив, що робиться в Києві. По моєму автомобілю стріляли, але у мене немає страху", - заявив Янукович.

"Мене охоплює горе за нашу країну. Я відчуваю відповідальність", - додав він.

"Я залишаюся на території України. Я буду закликати всіх міжнародних спостерігачів, всіх посередників, які брали участь у цьому політичному конфлікті, щоб вони зупинили бандитів, це не опозиція, це бандити", - вважає політик.

"Сьогодні на виході з парламенту депутатів б'ють, закидають камінням, залякують. Рішення, які зараз приймають (у Раді), всі протизаконні. Я нічого підписувати не буду з бандитами, які сьогодні тероризують всю країну і український народ, ганьблять Україну", - заявив Янукович.

Янукович про події в Україні: Це держпереворот і нацистська Німеччина

Президент Віктор Янукович заявив, що "робив все, щоб в Україні не було кровопролиття", назвав події в Україні держпереворотом та порівняв з нацистською Німеччиною 30-х років.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам.

"Події, які відбулися в Україні, які побачив весь світ - приклад державного перевороту", - заявив Янукович.

"Ми робили усі кроки, які б стабілізувати політичну ситуацію в країні. Але трапилося так, як трапилося. Я приїхав у Харків вчора пізно ввечері, хотів взяти участь у сьогоднішньому зїзді депутатів усіх рівнів. Але трапилося так, що я не міг втрачати час і не зміг поїхати. Весь час йшли сигнали про переслідування людей", - зазначив Янукович.

"Я намагаюся зараз захищати людей, яких постійно переслідують, у місцях їх проживання, роботи, на дорогах. Я роблю все, щоб не допустити подальшого кровопролиття", - уточнив Янукович.

Говорячи про вихід нардепів і членів ПР з фракції та Партії регіонів, Янукович зазначив: "Нехай це буде на їхній совісті і на їхній відповідальності".

"Є люди, які бояться за свої сімї, не витримують тиску. Але є і зрадники. Не хочу зараз про це говорити, називати якісь прізвища", - додав він.

"Партія пережила багато таких часів, 2004, 2005 роки, коли з партії вийшло близько 200 тис. членів. Але потім увійшло близько 600 тисяч. Зараз ситуація, мабуть, повториться. В партії – 1,5 мільйони. Хай вийде, припустімо, 500 тисяч. Але я не думаю, що аж стільки вийде", - зазначив президент.

"Все одно партія – здорова", - зазначив він.

"Ми бачимо повторення нацистське – коли в 30-ті роки у Німеччинні, Австрії нацисти приходили до влади. Забороняли партії. Зараз те ж саме - забороняють ПР, КПУ. Вішають ярлики, переслідують, б'ють, палять будинки, офіси. Більше 200 офісів спалили в Україні.

Також Янукович повідомив, коментуючи заяву про відставку Володимира Рибака: "Його побили. Вчора в його машину стріляли. Він подзвонив мені, і я відправив його на лікування у Донецьк. Те ж саме з головою АП Клюєвим".

"Зараз пішли погрози суддям Конституційного суду. Різними шляхами це роблять - телефоном, електронними повідомленнями. Вчора депутати з Партії регіонів виходили з Ради - їх закидали камінням", - додав Янукович.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Безславний кінець синка гітлерівського холуя - поліцая з Вітебська, якого чомусь не повісила СМЕРШ.

avatar

Мольфар

22 лютого 2014 18:09

Галиць перший жо-олиз!

avatar

Правдолюб

22 лютого 2014 20:17

Цікаво, коли Галиць дивиться у дзеркало, його не нудить?

avatar

:(((

22 лютого 2014 22:38

А ще 2 роки тому Г.Галиць полум"яно, з іскрою в очах розповідав своїм підлеглим усіх рангів про те, яким великим державцем та батьком нації є Янукович. Більше того, наполягав на тому, що українці, буковинці зокрема, ще оцінять його, Януковича, неймовірну жертовність та готовність принести власний імідж на вівтар розбудови держави.

 

Це екс-першийзам екс-керманича краю розповідав усім і всюди, особливо на різного штибу фуршетах та корпоративах, мабуть черпаючи натхнення з переповнюючого його пафосу.

 

Кумедно, правда ж? Втім, не надто кумедним є те, як Г.Галиць "нагинав" усіх більш-менш відомих представників громадсько-політичного сектору Буковини під генеральну лінію, яку проводив кривавий гарант. Лікарі, вчителі, інші бюджетники, ба навіть місцеві інтелігенти в третьому поколінні так чи інакше погоджувалися з "визначною та керівною" роллю партії регіонів та її "православного президента". Звісно, цьому визнанню передували тривалі ромови на "довільні" теми, які завжди чомусь зводилися до того, що могло би статися, якщо не...

 

Кумедним могла би видатися й переорієнтація екс-рухівця та палкого прихильнаки Київського патріархату на патріархат московський. Могла би, якби не була свідченням "непохитності моральних підвалин" племінника члена ЦК КПРС. Вочевидь, добре дядько навчив: коливатися можна лише з генеральною лінією.

 

Так, Георгію Костянтиновичу, на політичний труп плювати легко, а спробували би ви такі коменти ще місяць тому черканути - слабо було?! Слабо-о-о-о!!! А от показово дрюкнути одного свого підлеглого за те, що близька йому людина написала щось подібне у фейсбуці про екс-прім"їра - це будь ласка, це ви могли як два пальця об асфальт! Треба ж було "показати роботу" перевірці з АП. І показали.

 

А тепер що ж? Швиденько почали паплюжити державотворчий геній колишнього кумира? Нєхарашо якось виходить, Георгію Костянтиновичу, нєхарашо...

avatar

123

23 лютого 2014 13:44

avatar

George Galyts

23 лютого 2014 17:33

Жора а ти не коментуй! Жора ти просто замовчи і не гніви бога! Займись Жора сільским господарством в Турятці! Може хоч яка польза з тебе буде.

avatar

Революціонер для Жори

23 лютого 2014 22:53

Пане гАЛИЦЬ, може очолите "Буковинську книгу"? Вибачте, забув. вИ читаєте книжки тільки з інтернета. Поліглот хренов.

avatar

Чернівчанин

24 лютого 2014 00:20