Галиць порадив Москалю припинити продукування провокативних заяв, а той йому подати у відставку

Галиць порадив Москалю припинити продукування провокативних заяв, а той йому подати у відставку

05.03.2012, 12:21

Коментуючи висновки комісії, що перевіряла Чернівецьку область щодо епідемічної ситуації з кору та об’єктивності надання статистичних даних, перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць відзначив, що столичні епідеміологи та працівники санепідемслужби з інших регіонів, які входили до складу цієї комісії, підтвердили професійність роботи буковинських медиків в умовах спалахів захворюваності на кір у сусідніх областях країни та повністю спростували голослівні заяви народного депутата України Геннадія Москаля про бездіяльність наших лікарів і приховування інформації щодо масштабів захворювання на кір у Чернівецькій області.

Георгій Галиць висловив вдячність Міністерству охорони здоров’я України за оперативну реакцію та проведений моніторинг того, як в області організовано боротьбу з кором. “Я можу лише порадити народному депутату України Геннадію Москалю вибачитися перед його колишніми земляками в білих халатах, яких він безпідставно облив брудом, і припинити нарешті продукування провокативних заяв, чим цей народний обранець займається впродовж останніх кількох місяців в інтересах своєї нової партії “Фронт змін”, згадавши, що незабаром парламентські вибори”.

Джерело: прес-служба ОДА

Народний депутат Геннадій Москаль висловлює щиру вдячність першому заступнику Чернівецької ОДА п.Галицю за “лекцію” щодо ситуації з кором у області, а також оцінку діяльності “Фронту змін”.

– Одне тільки дивує – в своїй заяві п.Галиць “забув” сказати головне – скільки все-таки фактів захворювання на кір виявила столична комісія? – дивується Г.Москаль. – Два факти, як раніше інформувала влада, чи більше? Чомусь про це п.Галиць не сказав жодного слова. То може запросити для перевірки фахівців із міжнародної організації “Лікарі без кордонів”? Якщо в області дійсно були лише два факти кору, я готовий попросити вибачення за свої “необґрунтовані підозри”, однак якщо більше, – тоді п.Галицю, напевно, слід подати у відставку. Я дочекаюся відповіді на своє депутатське звернення від віце-прем’єр-міністра, міністра охорони здоров’я Раїси Богатирьової, а якщо викладені в ньому дані викличуть у мене сумнів, проведу власне депутатське розслідування. Заодно прошу всіх мешканців. Чернівецької області, хто перехворів кором, повідомити мені про це звичайною поштою (01008, м.Київ, вул. Грушевського, 5) або електронною: [email protected]

Бо довіри до слів влади не може бути ніякої. Вона вже запевняла, що в області немає контрабанди, а перевірки Держмитслужби та правоохоронних органів показали, що контрабанда тут набула загрозливих масштабів…



КОМЕНТАРІ (5)

"За два місяці нинішнього року, після 4 років епідемічного благополуччя, в Чернівецькій області вже мало місце 93 випадки підозри на кір, з яких діагностовано 53 випадки кору, в тому числі 26 підтверджено лабораторно”, - розповів сьогодні, 5 березня, під час селекторної прес-конференції начальник Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Шкробанець.

“Комісією... зроблено висновки, що епідемічна ситуація щодо кору в області є нестійкою з тенденцією до неблагополучної”, – сказала головний державний санітарний лікар області Наталія Гопко.

avatar

Ігор Шкробанець

05 березня 2012 14:32

Грішка Тарашанський знов обіср...вся.

avatar

Капітошка

05 березня 2012 16:24

а на фотці, до речі, гарно видно, як гріша "даже пальцем не трогав" москаля)))

avatar

гугл

05 березня 2012 17:33

Вам, пане халиць, до Москаля Г.Г., "як свині до неба", або, "як до Єрусалима - пішки".

avatar

Юрій

06 березня 2012 11:03

з тезою юрія віід06 03 погоджуються дуже багато неддурних людей.

avatar

георгій

07 березня 2012 23:01