Галиць обманює, м’яко кажучи

Галиць обманює, м’яко кажучи

25.04.2012, 16:11

Нагадаємо, що 19 квітня 2012 року на телеканалі ТВА в програмі «Політична кухня» з Василем Забродським брав участь міський голова Новодністровська Руслан Панчишин.

Програма транслювалася в прямому ефірі і в студію зателефонував перший заступник голови Чернівецької ОДА Георгій Галиць. Під час свого телефонного дзвінка він повідомив, що Жовківський районний суд Львіської області 19.04.2012 року прийняв рішення про демонтаж пам’ятника Т.Шевченка в м.Новодністровську, який встановив мер. На що мер відповів йому, що він м"яко кажучи, обманює і такого рішення немає.

Адже 23.04.2012 року Жовківський районний суд надав відповідь і підтвердив те, що 19 квітня судом насправді не приймалося ніякого рішення щодо демонтажу пам'ятника Т.Шевченка .

Невже перший заступник голови ОДА Г.Галиць в прямому ефірі говорив неправду мешканцям Чернівецької області? Ми не думаємо, що він свідомо обманював. Напевне не володів правдивою інформацією.

Тому надаємо відповідь суду.



Отож, Галиць має вже правдиву інформацію. Міг би й вибачитися за несвідомий обман. Чекаємо...

Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Нащо йому вибачатись? Ці хлопці не звикли ні перед ким вибачатись. Їхня стратегія цілком очевидна. "Ляпнути" брехню, а потім як вже буде. Це як той анекдот. Про Мойшину дочку, якої в нього немає.

avatar

Олег

25 квітня 2012 15:18