Панчишин думає, що Галиць ухиляється від суду? Галиць відповідає: сам маразматик!

Панчишин думає, що Галиць ухиляється від суду? Галиць відповідає: сам маразматик!

19.06.2012, 20:06

BukNEWS вже повідомляв, що 14.05.2012 року міський голова Новодністровська Руслан Панчишин подав до суду на першого заступника губернатора Буковини Георгія Галиця позов про спростування поширеної посадовцем неправдивої інформації. 22.05.2012 року Шеченківський районний суд м.Чернівці виніс ухвалу про залишення цієї справи без розгляду. Після цього,  28.05.2012 року, адвокати пана Панчишина цей самий позов подали до Першотравневого районного суду м.Чернівці. Але й цей суд знову відмовив позивачу Панчишину у відкритті провадження по цій справі. Ухвалою від 13.06.2012 року дану справу було залишено без руху.

Які у Чернівецькій області суди давно відомо.  А ситуація навколо позовів Панчишина тільки підтверджує цю їхню репутацію. Але не будемо втрачати надії, можливо, колись таки діждемося, що й в Чернівецькій області будуть чесні судді, які  прийматимуть законні рішення. А самі судді нарешті  зрозуміють, що не влада головне, а головне закон! Не зрозумілим у всій цій історії є інше: чого це пан Галиць так боїться цього суду?

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Георгій Галиць інформацію прокоментував:

Якби не ця публікація, я і не знав би, що екс-мер і юрист Панчишин оббиває судівські пороги, намагаючись притягнути мене до відповідальності незрозуміло за що. Не полінувався знайти в Інтернеті згадуваний "позов" Панчишина. Враження? Типовий маразм від представників "партії юристів", який цьогоріч з наближенням виборів загострюється з кожним місяцем в наростаючій прогресії. Зрозуміло, що суди відмітають це сміття, залишаючи без розгляду, бо розглядати по суті там нічого.

Який вихід із ситуації? Доведеться підшукати буковинській філії "партії юристів" одного толкового правознавця, який би консультував фронтовиків - поголовно володарів юридичних дипломів - з елементарних правових питань.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Позориться на кожому ця тупорила влада.Від судів ховається,книгарні закриває,людей обманює!Гнати в шию під три чорти всякиї папіївих галиців!

avatar

оглядач

20 червня 2012 11:51

По судах. Дивіться яка ситуація: суддя, д о якого звертаються по данним питанням не може піти проти влади. Тому-шо його одразу-же виженуть (хоча судді недоторканні) - це аж смішно, тому-що закони - фуфло. Виженуть. Або за власним бажанням, або підкинуть хабаря чи ще щось, в них це добре получається. І що лишається робити суддям ? - відхиляти !!! Це дуже страшно, коли держава грає проти ГРОМАДЯН, які ще й не обирали її. Все, в Україні - ситуація критична !!! Борімося - поборемо !!! Усім бажаю міцного здоров"я аби пережити !!!

avatar

Країна кривих дзеркал

20 червня 2012 11:52