Халтурщина «святого Нероби»: через зруйновані дороги у Чернівцях з'явилися знаки обмеження швидкості до 10 км/год

Халтурщина «святого Нероби»: через зруйновані дороги у Чернівцях з'явилися знаки обмеження швидкості до 10 км/год

21.07.2020, 22:31

10 км/год  – ідеальна швидкість поширення халтурщини

Шановне панство вже в курсі справи! Технічний стан наших доріг залишає бажати кращого. Навіть у центрі. Про передмістя я навіть не говорю. Там відмінної якості доріг не застануть не лишень мої діти, але й онуки, а може і правнуки! 

Ні протести, ні «сердиті листи» до преси та до органів влади, ні, тим більше, кухонні розмови, не зрушили ситуацію з нашими чернівецькими дорогами з місця. Останній протест зі зношеними шинами та взуттям був яскравим вираженням того, що нам вже осточортіло! 

І все ж, не можна сказати, що влада взагалі нічого не робить! Протягом останніх декількох років на проблемних ділянках чернівецьких доріг з’явилися дорожні знаки, які, удавано «піклуючись про наших водіїв» попереджують про обмеження швидкості до 10 км/год. Це ще одна халтурщина для «святого Нероби». 

На таких «шляхах» обмеження швидкості навіть до 1 км/год буде неадекватним. Глибина ж інколи сягає півколеса! Тому якщо і встановлювати обмеження швидкості, яке б відповідало характеру дороги, то до 0 км/год. І пішохід не пройде! 

Якщо міська рада дійсно піклується до власних водіїв, то вона не мала б не вставляти «гумористично-сатиричні» дорожні знаки імені великої халтурщини, а все ж комплексно реконструювати дороги. Або ж…

На тій же вулиці Кармелюка новіший асфальт встелює відмінну на роки кладену стару бруківку. Якщо асфальт зняти, дорога знову буде проїзною. 

Словом... Чекаю з нетерпінням, поки наші, чернівецькі дороги, за бажанням наших можновладців, стануть відмінної якості. І не має значення чи за бажанням відмінної побудови… чи відмінного руйнування. А от коли це станеться, знаки обмеження швидкості до 10 км/год, варто здати в музей – як символ халтурщини і імітації бурхливої безрезультатної діяльності. 

Влад Горенюк  

1