Один живий кандидат проти армії картонних Михайлішиних

Один живий кандидат проти армії картонних Михайлішиних

07.10.2012, 22:54

Святкування Дня міста Чернівці цього року на щастя, чи ні, співпало з активною фазою передвиборчої кампанії. Не скористатится такою нагодою, щоб не поспілкуватися зі своїми потенційними виборцями деякі кандидати у народні депутати, звісно, не могли. Проте як встигнути потрапити одразу на всі площі й вулиці міста? Тож фішкою цих днів стали картонні муляжі кандидатів у повний зріст, на які можна було натрапити в більшості людних місць. Лідером за кількістю картонної реклами, поза сумнівом, є секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. На площі Філармонії, Театральній, Соборній тощо одночасно було розміщено по кілька його відфотошоплених муляжів. Тож складалося враження, шо він встигає усюди.

Чи не єдиний, в кращому випадку - два, картонних муляжі, на якому так само у повний зріст були зображені Віталій Кличко та кандидат в депутати від цієї політичної сили Галина Марараш на тлі цієї картонної армії Михайлішиних просто ховаються.

Проте найоригінальнішим з поміж цих трьох Віталіїв виявився третій Віталій. Спілкуванню з картонками кандидат у депутати Віталій  Ткачук протиставив живе спілкування з виборцями. На відміну від картонних зображень його конкурентів, з ним можна було сфотографуватися, що називається, в живу. І люди нагодою широко користалися. Їх захоплювало те, що з кандидатом - точнісінько таким самим, як на плакаті, - можна було запросто поговорити, потиснути руку, а то й отримати автограф. Дехто спочатку не вірив, що це не підстава, а Віталія Ткачука насправді зображає актор. Розібравшись, що кандидат справжній, люди дякували за увагу до себе, дехто навіть просив дозволу сфотографуватися з кандидатом на власний мобільний телефон. А чоловік, який теж виявився Ткачуком, попросив у політика і співака автограф. Друковна продукція з програмними засадами канидатата, його плакати, календарики, газети з інтерв'ю розліталися наче гарячі пиріжки.

Найкраще святкування Дня народження рідного міста – з його жителями, - говорить Віталій Ткачук. Кандидат у народні депутати по 201-му мажоритарному округу усі святкові дні провів серед чернівчан, святкуючи разом із ними, спілкуючись із ними та намагаючись вирішити їх проблеми. «Чернівчани на правду були приємно здивовані, що я так само, як і вони святкував День міста Чернівців з ними, на вулицях чи площах міста. Адже, погодьтесь, деякі інші кандидати того дня були або картонними, або просто їх ніде не було видно», - говорить Віталій Ткачук. Кандидат у народні обранці коло свого намету на Соборній площі спілкувався із усіма городянами, розповідав про свою кампанію, чимало було охочих і сфотографуватись із Віталієм. Кандидат у народні депутати зізнається, що найперший обов’язок кожного політика – це бути весь час серед людей, аби відчувати їх проблеми та потреби. «Тільки таким чином можна допомогти громаді у вирішенні їх питань чи негараздів. І саме таким шляхом я йтиму: весь час будучи серед чернівчан і працюючи задля чернівчан», - ділиться враженнями від такого святкування Дня міста Віталій Ткачук.

Як запевнив сам Віталій  Ткачук, за два дні такого живого, а не через муляж, спілкування з людьми він, можливо, трохи втомився фізично, проте збагатився духовно. Ну, і про потреби людей, їх реальне життя більше довідався. Прямий контакт з виборцем завжди переконливіший, ніж через посередництво політичних технологів чи журналістів. А муляжі тим більше.

ДАВАЙ, ДО ПОБАЧЕННЯ!

Кандидат по 201-му мажоритарному округу (м. Чернівці) Віталій Ткачук каже «ДАВАЙ, ДО ПОБАЧЕННЯ!» скруті, безгрошів’ю, великому миту на ввіз автомобілів, малим пенсіям та завищеним тарифам на житлово-комунальні платежі. Відповідне звернення поширила його прес-служба

У Вас мала пенсія чи заробітна плата, а платити за комунальні платежі доводиться багато? Скажіть цій ситуації: «ДАВАЙ, ДО ПОБАЧЕННЯ!»

Ви молода сім’я, а досі живете з батькам, оскільки не можете накопичити грошей на власне житло? Скажіть цій ситуації: «ДАВАЙ, ДО ПОБАЧЕННЯ!»

Ви хочете жити у європейському місті, єдиному місті в Україні, де немає гарячого водопостачання, у місті, де через увімкнені бойлери люди зайвий раз не вмикають телевізор, аби не перевищити лімітів на світло? Скажемо таку стану речей «ДАВАЙ, ДО ПОБАЧЕННЯ!»

Ваші батьки допомогли Вам здобути вищу освіту, а Вам для того, щоб влаштуватись на роботу потрібно дати хабара? Скажіть цій ситуації: «ДАВАЙ, ДОПОБАЧЕННЯ!»

Ви порядний лікар, педагог чи працівник ДАІ і Ви НЕ берете хабарі. втім, люди, що оточують вас думають інакше? Скажіть таким стереотипам «ДАВАЙ, ДОПОБАЧЕННЯ!»

Ви не можете придбати собі автомобіль, адже Вашої зарплатні ледь вистачає на проживання? І Ви не хочете їздити на зруйнованій автівці радянської епохи, адже за ці кошти європейці можуть купувати собі нормальні машини? Скажемо миту на ввіз автомобілів: «ДАВАЙ, ДО ПОБАЧЕННЯ!»

Ви хочете жити у чистому місті? Ви хочете, щоб завтрашній день приносив Вам впевненість та хороший настрій. Скажіть брехні та лицемірству: «ДАВАЙ, ДОПОБАЧЕННЯ!»

Попрощавшись із минулим ми спільно збудуємо міцне та надійне майбутнє у місті, де нам жити!!!

1


КОМЕНТАРІ (6)

Віталька красава!!! Реально вставив пістон Михайлішину!!!

avatar

Клас

07 жовтня 2012 20:13

Я за Ткачука! Нормальний чоловік, я також проти мита. Ми з тобою. Калічанка.
avatar

Андрюха.

07 жовтня 2012 20:49

Тут вдало буде запозичити у автора одного коментаря,хай він мене пробачить, що скористаюся його вислівом, РЖУ НЕ МАГУ! Знайшли популярного політика і актора. Повний песец. Ще раз РЖУ НЕ МАГУ
avatar

Ірина

07 жовтня 2012 22:39

На сьогодні, Ткачук, один з найпопулярніших. Його креатив обговорює все місто. Думаю вибори покажуть покажуть, ми віримо в його перемогу.
avatar

Толік

07 жовтня 2012 23:45

Толик не смеши людей. Скоро готовится новый хит Ткачука.Жди на ютубе 

avatar

Толику

08 жовтня 2012 01:32

Ткачук,ЧИ ХТО ІНШИЙ  ЯК  депутат Верхової Ради НЕ ЗДАТЕН БУДЕ ЩОСЬ ЗМІНИТИ В МІСТІ БЕЗПОСЕРЕДНЬО..ЦЕ НЕ ВХОДИТЬ  В ЙОГО ОБОВЯЗКИ  ВІН ПОВИНЕН  ПРИЙМАТИ ЗАКОНИ ДЛЯ ВСІЄЇ УКРАЇНИ..СОВОК ПОРА ВЖЕ ЗАБУВАТИ..ШАНОЛВНІ.ВСЕ ЩО ВІН ОБІЦЯЄ ПОВИННІ РОБИТИ ДЕПУТАТИ МІСЦЕВОГО РІВНЯ, ОБРАНІ ВІД МАЛИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ,ЯКЩО ТАКІ ГРОМАДИ ВЗАГАЛІ  ОРГАНІЗУЮТЬСЯ В ЮРИДИЧНІ ОСОБИ ЗАДЛЯ ЮРИДИЧНОГО ВИРІШЕННЯ СВОЇХ НАБОЛІЛИХ ПРОБЛЕМ ЩОДО КОМУНАЛЬНОЇ(ГРОМАДСЬКОЇ) ВЛАСНОСТІ НА СВОЇЙ ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ ,ТАРИФІВ ТА ЗЕМЛІ. ТА ПРИТЯГНЕННЯ ДО ЮРИДИЧНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ СВОЇХ МІСЦЕВИХ ДЕПУТАТІВ ЗА НЕВИКОНАНІ ОБІЦЯНКИ ПЕРЕД ЮРИДИЧНОЮ ТЕРИТОРІАЛЬНОЮ ГРОМАДОЮ...

avatar

valeryan

20 жовтня 2012 21:56