Жителя Чернівців, обвинуваченого у вбивстві водія BlaBlaCar, засудили до довічного ув’язнення

Жителя Чернівців, обвинуваченого у вбивстві водія BlaBlaCar, засудили до довічного ув’язнення

28.05.2019, 18:43

Києво-Святошинський районний суд Київської області засудив до довічного ув’язнення Дмитра Голуба, обвинуваченого у вбивстві водія BlaBlaCar львів’янина Тараса Познякова. Про це журналісту УНН повідомили у суді.

 "Вирок було оголошено сьогодні зранку, Голубу призначили покарання у виді довічного позбавлення волі", - зазначили у суді.

 Нагадаємо, 4 квітня 2016 року зник Тарас Позняков, який автомобілем вирушив зі Львова до Києва. Наразі місцезнаходження чоловіка залишається невідоме. Пізніше поліція знайшла його автомобіль.

 У квітні 2016 року правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб, причетних до вбивства Тараса Познякова. Ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців, та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії.

 На початку серпня 2016 року на Хмельниччині поліція затримала Дмитра Голуба.

 Іншого підозрюваного, Луана Кінгісеппа, оголосили у міжнародний розшук.

 Як повідомляв УНН, 23 березня в одній з квартир в будинку на проспекті Науки через вибух загинув громадянин РФ, розшукуваний за підозрою у вбивстві. Попередньою причиною стало необережне поводження з вибухівкою.

 Загиблим виявився громадянин РФ Луан Кінгісепп, 1991 року народження, якого було оголошено в розшук за підозрою у вбивстві водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Джерело: УНН
1