Журналісти зафіксували дві провалені обіцянки мера Чернівців щодо питань учасників АТО

Журналісти зафіксували дві провалені обіцянки мера Чернівців щодо питань учасників АТО

15.10.2017, 17:05

Видання "Слово і Діло" зафіксувало дві провалені обіцянки міського голови Чернівців Олексія Каспрука, які стосуються питань учасників АТО.

Про це йдеться у матеріалі-огляді обіцянок міських голів перед учасниками АТО та їх родинами.

Так, за мером Чернівців Олексієм Каспруком аналітики зафіксували дві провалених обіцянки. Ще в січні 2015-го він обіцяв запустити державну програму для забезпечення житлом всіх учасників АТО, проте охоплення цієї досить розмитої обіцянки в результаті звузилося зі всіх ветеранів АТО до сімей загиблих учасників бойових дій. Їх у мерії Чернівців тоді нарахували лише чотири – вони й отримали ордери на квартири в травні 2015 року.

Друга провалена обіцянка Каспрука стосується землі: наприкінці вересня 2015 року він запевняв, що до кінця року міськрада зробить "усе можливе", аби учасники АТО отримали земельні ділянки. Не можна сказати, що в міськраді не намагалися цього зробити, оскільки до грудня в Чернівцях виділили близько 480 ділянок, однак число ветеранів АТО в чергах на цей момент становило близько 1300 осіб, тому обіцянка отримала статус "не виконано".

1