Жінка, через яку побилися депутати Чернівецької обласної ради (додано відео)

Жінка, через яку побилися депутати Чернівецької обласної ради (додано відео)

21.12.2012, 17:27

Сьомим питанням в проекті порядку денного сьогоднішньої сесії обласної ради значилося "Про звільнення директора "Букініста" Марини Лібанової". В довідці-обґрунтуванні до проекту рішення за підписом в.о. начальника управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Чернівецької ОДА Володимир Килинича йдеться, що збитки "Букініста" зросли майже вдвічі, зменшився товарообіг. Доповідати ж на сесії про звільнення Лібанової у зв'язку з закінченням терміну договору мав  теж в.о. начальника управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Чернівецької ОДА Богдан Онуфрик. У кулуарах сесії останній довго і гаряче сперечався з Миколою Федоруком щодо доцільності реорганізації чернівецьких книгарень. Проте, схоже, опонента не переконав. Як заявив Микола Федорук: "Я  вчив вас з Килиничем читати книжки, а не закривати книгарні".

На фото Марина Лібанова спілкується з народним депутатом України Миколою Федоруком.

 

Вчора, 20 грудня, журналісти Чернівецького Репортера намагалися дізнатися відповіді на питання, які турбують пані Лібанову і звернулася за роз'ясненнями до першого заступника голови облдердадміністрації Георгія Галиця. Телефоном він повідомив, що у зв'язку з негодою зараз існує чимало інших проблем і питаннь, які потребують негайного реагування, а щодо Лібанової все вирішуватиметься та роз'яснюватиметься вже на сесії.  

1


КОМЕНТАРІ (15)

avatar

Alina Kruglecka

21 грудня 2012 14:01

avatar

Василий Забродский

21 грудня 2012 14:20

Як це двоє осіб одночасно виконують обов"язки начальника управління? Як там опинився "фахівець2  та ще й не свого "профілю" ( компартійний та комсомольський функціонер) Килинич? Чому сесія не розглянула альтернативний проект щодо чернівецьких книгарень депутата Салагора?

avatar

Зеник

21 грудня 2012 14:21

О ЗАХИСТНИК РЕГІОНАЛІВ зАДРОЦКИЙ ВИЛІЗ))  СДЕК ПОГАНИЙ!!!

avatar

КАМАЗ

21 грудня 2012 14:50

Цей мотлох і нероби онуфрик і килинич довно повинні бути списані на помийку

avatar

Бодя

21 грудня 2012 14:54

Вчив читати, а не закривати книгарні. Наприклад КОБЗАР

avatar

федя

21 грудня 2012 15:09

Наприклад, Українську книгу на Центральній площі. А ще завів в область приватні Букву, Книжковий супермаркет. І ходив на їхні відкриття, а не на закриття.

avatar

Хавич

21 грудня 2012 15:36

Знищують старовинні Чернівці - місто книги з великими традиціями. Без "Букініста" воно нагадуватиме звичайне містечко торгашів і конокрадів. Ще би таким правителям приватизувати приміщення університету та музеїв під чергові "розважальні центри" й бутіки, і на чернівецькій культурі можна ставити хрест

avatar

Игорь Буркут

21 грудня 2012 15:51

Те, що  Запроданський в період компанії перетворив канал на МИХАЙЛІШИН-TV  всім очевидно, для чого теж зрозуміло.

Кінотеатр зайвим не буває.

Те що міськрада підтримує зрозуміло. казку про хворобу  державних реєстраторів можна донечкам розказувати.

Пишний буде  необачним, якщо не протягне цю справу.

А стосовно Лібаннової, хоя і проти культу реорганізації, створеного облрадою, розцінюю її як майстра піару.

Багато шуму навколо себе, коробко з книжками на підлозі, бас який розповідаЄ, что вчора було тихо, як в могилі, могла би і не настільки пваритись. Вона не Періс Хілтон і не стане нею.

avatar

Безжалісна Немезіда

21 грудня 2012 16:49

avatar

Sergei Vorontsov

21 грудня 2012 17:12

Лібанова не піариться, а не м о в ч и т ь. Це різні речі. Періс Хілтон - не орієнтир. Орієнтир - істина.  Тримаємо кулаки, щоб вона перемогла.

avatar

Роман

21 грудня 2012 17:31

“Кобзар” продав попередник Федорука – Віктор Павлюк. А Федоруку вже тільки залишилося розгрібати цю ситуацію. Він і так довго тягнув і опирався перетворенню Кобзаря на те чим він є зараз.

avatar

Чернівецький

21 грудня 2012 17:33

Сарако Федорук

avatar

До Чернівецького

21 грудня 2012 17:43

Активисты так боятся за смену директора книжных магазинов, но почему то все ходят в нормальные магазины за книгами в "КС". Может новый рукодитель наведет порядок с магазинами и они больше не будут выглядеть как будто войно вчера была

avatar

lex

21 грудня 2012 18:10

Які нормальні книги в "КС"? Одні російськомовні подарункові видання - від енциклопедичних до популярниї. "Букініст" і "Наука"  працююють в своїй ніші, гуртують навколо себе свого читача.

avatar

Прокіп

24 грудня 2012 18:44