Жарт про Федорука-мера у Михайлішина не оцінили

Жарт про Федорука-мера у Михайлішина не оцінили

30.03.2012, 00:27

У сьогоднішньому номері газети «Час» було опубліковано інформаційне повідомлення про нібито відновлення судом на посаді колишнього Чернівецького міського голови Миколи Федорука. Чернівецька міська рада офіційно заявляє, що це повідомлення є абсолютно безпідставним, не відповідає дійсності та є політичною провокацією, грубим порушенням принципів журналістської етики та професійних стандартів роботи.

За станом справ на сьогоднішній день, останнє слухання справи за позовом Миколи Федорука проти Чернівецької міської ради відбулося 29 лютого у Вінницькому апеляційному суді. Згідно з його ухвалою, рішення Шевченківського районного суду м.Чернівців від 26.09.2011 року залишено в силі. Нагадаємо, цим рішенням позов Миколи Федорука про визнання незаконним рішення Чернівецької міської ради від 31.03.2011 року щодо висловлення йому недовіри та дострокового припинення його повноважень залишено без розгляду.

Коментуючи згадану публікацію, головний редактор газети «Час» Петро Кобевко назвав її першоквітневим жартом. Втім, Чернівецька міська рада наголошує: питання, що стосуються органів місцевого самоврядування та їхньої стабільної роботи, в жодному разі не можуть ставати предметом жартів. Це загрожує не лише підривом авторитету законно обраного місцевого органу влади, але й створює напругу в суспільстві. Відтак Чернівецька міська рада залишає за собою право відстоювати свої права у встановленому законом порядку.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю



КОМЕНТАРІ (1)

Ги-ги-ги, два валянка - пара: Кабєвка-жартун і Маскалик-пустун.

avatar

Нестор ШУФЛЯ

29 березня 2012 19:48