'Совок' в наших душах: Фищук відновив практику Папієва, яку скасував Ванзуряк

"Совок" в наших душах: Фищук відновив практику Папієва, яку скасував Ванзуряк

17.08.2017, 11:18

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук до Дня незалежності України попіарився з рекламних білбордів, які розміщені на території області.

Про це на своїй ФБ-сторінці повідомив користувач соцмережі Вячеслав Явиц. 



Він опублікував знімок, зроблений у Чернівцях у районі Кемпінгу на вулиці Січових стрільців, на якому видно встановлений білборд із зображенням голови ОДА Фищука і текст привітання з нагоди Дня незалежності "Слава Незалежній Україні та її великому народу!".

Редакція molbuk.ua звернулася із інформаційним запитом до Чернівецької ОДА з проханням надати інформацію, за чиї кошти були встановлені дані рекламні щити із зображенням Фищука.

Нагадаємо, в часи правління екс-голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва на території Чернівецької області з’явилися білборди з написом "Буковина – край, де варто жити" для популяризації регіону серед туристів. Деякі з цих білбордів, які встановили на трасах на виїзді з Чернівців, були з помилками.

Пізніше екс-голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк скасував виділення коштів на рекламу "будинку з левами".

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Юра

17 серпня 2017 13:16