Фищук припустив, що його рідню обшукали через компромат активістів 'Стоп Корупції' на Тичину і Салагора, який він направив Авакову (+ВІДЕО ТСН)

Фищук припустив, що його рідню обшукали через компромат активістів "Стоп Корупції" на Тичину і Салагора, який він направив Авакову (+ВІДЕО ТСН)

06.03.2018, 17:33

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук не виключає, що обшуки, які проводили сьогодні правоохоронці у його родичів, могли проводити через матеріали, які він направив на посадовців міністру МВС Арсену Авакову та в Державну фіскальну службу.

Про це Фищук повідомив сьогодні у телефонному коментарі журналісту molbuk.ua

"Річ у тім, що три тижні тому мені активісти "Стоп Корупції" направили матеріали - ті, які вони оприлюднили у ЗМІ, які стосуються управління захисту економіки по Тичині (Іван Тичина - керівник управління УЗЕ в Чернівецькій області, - авт.) та по Салагору (Микола Салагор - начальник Чернівецької митниці ДФС, - авт.). Я, звичайно, ті матеріали відправив по призначенню: відправив на міністра Авакова, а другі - у ДФС. Не виключено, що обшуки могли проводити в тому числі через ці матеріали", - сказав Фищук.

Водночас він сказав, що матеріали справи він розглядати не може, оскільки це мають робити відновідні структури.

"Я їх направив по призначенню. Тому маємо такий результат", - додав голова ОДА.

Водночас посадовець відкинув звинувачення, які лунають у ЗМІ щодо причетності родичів Фищука до контрабанди.

"Якщо би дійсно вони мали реальне підгрунтя, то вже відповідні структури цим би займалися. У першу чергу, НАБУ. І СБУ, і прокуратура... Ви ж розумієте, що це є політичні замовлення окремих людей. А окремо це йде через окремі ЗМІ, і теж проплачується", - додав голова Чернівецької ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сват губернатора Буковини Фщука каже, що газеті «Час» заплатив Салагор. В офісі свахи також обшуки (ОНОВЛЕНО+ВІДЕО)

З'явилося відео помешкання, яке обшукували правоохоронці, записане на доньку чи на дружину губернатора Фищука

 Голова Чернівецької ОДА підтвердив проведення обшуків у своєї доньки та сватів

 

ДОВІДКОВО:

Правоохоронці, які сьогодні проводили обшуки за кількома адресами у Чернівецькій області, розслідують тяжкі та особливо тяжкі економічні злочини.

Про це сьогодні у коментарі журналістам повідомив начальник управління захисту економіки в Чернівецькій області Іван Тичина, пише molbuk.ua

Він сказав, що "на даний час працівниками управління захисту економіки в Чернівецькій області на виконання ухвал суду проводяться певні слідчі дії і зокрема, обшуки". 

"Так, це Чернівецька область, це місто Чернівці і декілька адрес в Глибоцькому районі, також інші об’єкти в інших областях, але детально сказати фігурантів, їх адреси я не маю права, це прерогативи слідчих органів", - сказав правоохоронець.

"Це обшуки в рамках кримінального провадження економічного спрямування, тяжкі і особливо тяжкі", - додав Тичина.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці проводили обшуки за кількома адресами у Чернівецькій області. За даними ЗМІ, власниками помешкань, де тривала спецоперація, начебто є люди, пов’язані із контрабандою. Серед них називали близьких родичів голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука.

Сам Фищук підтвердив, що обшуки відбулися у його доньки та сватів. Натомість він зазначив, що його невідомо, у рамках якого кримінального провадження правоохоронці проводили цю спецоперацію.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Він собі що завгодно може припускати  -- припущення бездарні,як і їх продуцент. Але що зажрався --факт. І це такий примітив таке собі дозволяє!

avatar

Антон

06 березня 2018 22:39