Фищук, Панчишин і Бурбак: на Буковині опозиція вже визначилася з кандидатами в мажоритарних округах?

Фищук, Панчишин і Бурбак: на Буковині опозиція вже визначилася з кандидатами в мажоритарних округах?

22.05.2012, 01:31

Ходять чутки, що кандидати від опозиції по мажоритарних округах від Чернівецької області до Верховної Ради України вже затверджені. Носії чуток стверджують, що для презентації кандидатів від опозиції найближчим часом до Чернівців приїде один з її лідерів Арсеній Яценюк. За чутками, по Кіцманському округу буде балотуватися Олександр Фищук, по Новодністровському - Руслан Панчишин, а по місту Чернівці - Максим Бурбак. Окремих кандидатів від Свободи і Батьківщини швидше за все - не буде. Кажуть, що Іван Мунтян погодився не висувати кандидатів від Батьківщини взамін на прохідний номер в передвиборчому партійному списку об'єднаної опозиції. Так це чи ні, поживемо-побачимо. Цікаво, як ці чутки прокоментує один з лідерів буковинської "Свободи" Назар Горук, який, як відомо, теж мав наміри балотуватися до Верховної Ради України.

За матеріалами bukpravda.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ну нарешті прочитав на Букньюзі щось цікаве! Да-а-а, Назарчику не позаздриш... А так хлопака боровся ... за депутатське крісельце....

 

Ну може Тягнибок спідможе рейтинг підняти, аби на Кіцманщині обігнати Фищука. Хоча вряд чи галичанин у Кіцманському районі виграє у буковинця.

avatar

Василь Миколайович

22 травня 2012 11:31

Фищук порядна людина і він обовязково переможе в цьому окргугу

avatar

Не байдужий

23 травня 2012 16:32