Фищук більше року тому інформував Київ, що керівник лісової галузі Буковини погано працює і просив його замінити

Фищук більше року тому інформував Київ, що керівник лісової галузі Буковини погано працює і просив його замінити

11.10.2017, 23:14

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук ще влітку 2016 року інформував керівництво Держлісагентства про те, що в.о. керівника управління лісового і мисливського господарства в області "не забезпечує виконання повноважень керівника галузі" і пропонував покласти виконання обов'язків керівника лісовою галуззю на іншу посадову особу. 

Про це стало відомо із відповідного документу, копія якого перебуває у розпорядженні редакції buknews.com.ua

Ще через рік, влітку 2017 року,  Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук звернувся до керівництва Держлісагентства посилити керівний склад та призначити в управління лісового і мисливського господарства в області головного інженера з метою реалізації державної політики у лісовій галузі краю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях затримали керівника обласного управління лісового господарства під час спроби підкупу посадовця місцевої поліції

"Через таких горе-лісівників мої гори можуть стати скоро лисі, наче бубон", - головний військовий прокурор прокоментував гучне затримання лісничого на Буковині

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (2)

А навіщо головного інженера, вони ввели посаду культмасовика під виглядом туроператора  і витрати на утримання поклали на ДП "Берегометське ЛМГ. Проаналізуйте скільки витрачено коштів на всякі "гойки"  і утримання цієї посади і скільки зароблено на туризмі - тоді побачити результативність. 

avatar

Сальдо

12 жовтня 2017 10:36

Видко перший папір з корзини дістав

avatar

Мусор

12 жовтня 2017 12:18