«Фронт Змін» увійшов до створеного на Буковині Комітету опору диктатурі

«Фронт Змін» увійшов до створеного на Буковині Комітету опору диктатурі

20.08.2011, 04:04

7 серпня у Чернівцях створено обласний Комітет опору диктатурі. До нього увійшли представники обласних організацій партій «Фронт Змін», ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», Народного Руху України, Народної самооборони, Партії «Реформи і Порядок».

Як заявив голова територіальної організації Політичної Партії «Фронт Змін» Максим Бурбак, арештом Юлії Тимошенко чинна влада засвідчила свій страх перед розвитком подій,що виходить з-під їхнього контролю, неповагу до половини населення України, несприйняття будь-якої думки чи дії, що не співпадає з їхньою.

«Своїми діями, демонструючи найгірші приклади вибіркового правосуддя, влада свідомо руйнує віру людей в державні інститути, їх неупередженість та демократичність, - зазначив Максим Бурбак. - У теперішній ситуації влада створила умови для об’єднання людей, які, відклавши на другий план ідеологічні розбіжності, спільно виступають проти згортання в Україні демократичних процесів».

Комітет опору диктатури розробив план заходів, серед яких - ініціювання позачергових сесій місцевих рад, мітинги протесту у Чернівцях та районах області.

До участі в роботі Комітету запрошуються й інші політичні сили та громадські організації краю.