«Фронт Змін» розчистив від снігу місця, якими не їздив Фірташ

«Фронт Змін» розчистив від снігу місця, якими не їздив Фірташ

13.02.2012, 18:40

Активісти організації у вихідні очистили дитячі майданчики, алеї та залили ковзанку

Ще на початку минулого тижня лідер Чернівецької обласної громадської організації «Фронт Змін» Олексій Каспрук на своїй сторінці у Фейсбук висунув ідею – влаштувати суботник, для того, щоб прибрати місця, які, традиційно залишаються у снігових заметах аж до настання тепла. Пропозицію підтримали члени громадської та партійної організації, депутати місцевих рад.

У вихідні «фронтовики» розбилися на кілька груп та вибрали собі локації для роботи: дитячий майданчик у парку Федьковича, Алею Слави в мікрорайоні Стара Жучка та дитячий майданчик у Садгорі.

Протягом дня активісти відкидали сніг, прогортали стежки, звільняли від кучугур пам’ятники та гойдалки. А у парку Федьковича навіть залили ковзанку, яка тут раніше функціонувала багато десятиліть.



КОМЕНТАРІ (4)

То у парку Шіллера чи парку Федьковича? Вонисамі хоч знають, де прибирали? :) Чи їм що Шіллер, що Федькович - до Яценюка?

avatar

Чернівчанин

13 лютого 2012 15:54

та в них на сайті взагалі Міллера! майже Мюллера! це такі чернівчани, як я татарин! каспрук жжот!

avatar

читач

13 лютого 2012 16:02

Нарешті! Взяли приклад з Папая і зробили щось своїми руками! Тепер доречно завжди кожнк інформаційне повідомлення супроводжувати мозолястими рученьками фронтовиків. молодці.

avatar

постійний спостерігач

13 лютого 2012 16:44

Цей парк прибирали, бо директором там вірна Федоруківка-Єремічуківка Глевська. Між іншим, недобуд - теж екс-мера і його корєша Гасюка

avatar

Парковик

14 лютого 2012 08:32