«Фронт Змін» - єдина партія, яка протестувала у день приїзду в Чернівці Януковича

«Фронт Змін» - єдина партія, яка протестувала у день приїзду в Чернівці Януковича

09.11.2011, 18:34

Президента на Буковині зустріли намети акції «Україна проти Януковича!» та виїзна громадська приймальня депутатів «Фронту Змін». «Фронт Змін» - єдина опозиційна партія, яка провела акцію протесту проти дій влади у день, коли Буковину відвідував президент Віктор Янукович.

У вівторок, 8 листопада, у Чернівцях працювала виїзна громадська приймальня депутатів місцевих рад, які представляють Політичну Партію «Фронт Змін».

Саме цього дня на Буковині з робочим візитом перебував президент України Віктор Янукович. І хоча керівник держави запевнив буковинців, що «економіка України зростає», як відзначали практично усі буковинці, які зверталися до інформаційних наметів "Фронту Змін", обіцяного владою покращення життя ніхто з пересічних українців не помітив.

І в Чернівцях, і в усіх населених пунктах, де протягом тижня працюють громадські приймальні "фронтовиків", мешканці говорили, що бажають жити в державі, де діють закони, де люди отримують достойну зарплату, де не закривають школи, лікарні та інші соціальні установи.

На всіх великих площах та перехрестях Чернівців цього дня були розгорнуті намети інформаційної кампанії "Україна проти Януковича" де буковинці, активно залишаючи свої підписи, висловлювали незгоду з тією політикою, яку проводить президент України.

«На жаль, президент навряд чи почув думку простих буковинців, адже в Чернівцях, як і традиційно під час поїздок в західну Україну для Януковича обирають маршрути подалі від центру міста, - зазначив голова територіальної організації Політичної Партії «Фронт Змін» Максим Бурбак. – Натомість обласна влада організувала «задоволених буковинців» з прапорцями, ряди яких випростувалися за маршрутом президентського кортежу».

Поза тим, як свідчить робота виїзних громадських приймалень, у відстоюванні практичних інтересів громади буковинці мають надію саме на підтримку «Фронту Змін». Зокрема, значна частина запитів від виборців до депутатів стосувалася скасування владою належних виплат дітям війни та іншим пільговим категоріям. Мають претензії буковинці й до затримки вирішення питань розпаювання земель, відсутності належного соціального забезпечення та багатьох інших питань, які за два роки так і не вирішила ця влада.

Протягом тижня депутати місцевих рад у мобільних громадських приймальнях на місцях вивчали проблеми мешканців Хотинського, Сокирянського, Кіцманського та інших районів області. поспілкувалися з мешканцями міст Новодністровськ та Чернівці.