Фракція  'Народного Фронту' ініціюватиме відміну підвищення зарплати нардепам: якою буде відповідь Короля, Онуфрика, Тіміша, Рибака,  Оксани Продан з БПП?

Фракція "Народного Фронту" ініціюватиме відміну підвищення зарплати нардепам: якою буде відповідь Короля, Онуфрика, Тіміша, Рибака, Оксани Продан з БПП?

22.10.2016, 00:32

Про це у п'ятницю заявив лідер фракції Максим Бурбак, повідомляє прес-служба НФ.

"Гроші, що передбачалися на підняття зарплат депутатам, слід направити на підвищення зарплат військовослужбовцям та переатестованим поліціянтам", - сказав він.

За його словами той проект бюджету, який у четвер прийняли в парламенті буде суттєво під корегований.

Як свідчить інформація на сайті Верховної Ради за цей законопроект проголосували 67 (з 81) нардепів Народного фронту.

Як повідомляли раніше, депутати Верховної Ради вирішили вдвічі збільшили собі зарплати.

Відповідна норма міститься в ухваленому 20 жовтня 2016 року Радою проекті постанови №5000-П "Про висновки та пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2017 рік". Документ в цілому підтримало 230 народних депутатів. "Проти" проголосували 15 нардепів, утрималися 48 депутатів і не голосували 34. 

На офіційному сайті Верховної Ради України опублікували поіменне голосування за проект Постанови. Як видно з оприлюдненого списку, за підняття власної зарплати голосували і нардепи-буковинці. А саме, Віктор Король (БПП), Богдан Онуфрик (БПП), Григорій Тіміш (БПП), Іван Рибак (БПП), Оксана Продан (БПП), Михайло Гаврилюк (НФ), Максим Бурбак (НФ), Микола Федорук (НФ). 

Повний перелік дивіться ТУТ.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Як так? 67 із 81 депутутів від НФ проголосували "ЗА" підвищення вдвічі зарплати депутатам ВРУ, в тому числі голосували і Бурбак, і Федорук!

А тепер НФ хоче ініціювати відміну підвищення зарплати депутатам? Це по чкому? Хто з цих 14 депутутів НФ, які не голосували за цей закон піде проти своїх партійних босів Бурбака і Федорука???

avatar

Людмила Дудченко

22 жовтня 2016 13:10

Оборотни.А вы ,народ,дальше скачите!Кто не скачет,тот москаль(не Геннадий Г.)

avatar

Муля Черновицы

23 жовтня 2016 19:57