Фонд Яценюка «Відкрий Україну» надіслав до Чернівців вже третю партію медичної допомоги

Фонд Яценюка «Відкрий Україну» надіслав до Чернівців вже третю партію медичної допомоги

24.04.2020, 21:28

Цього разу партію допомоги Фонду Арсенія Яценюка “Open Ukraine” передали 4-й міській лікарні, яка з 18 квітня розпочала прийом хворих на вірус.

«Буковина все ще потребує матеріальної підтримки для боротьби з коронавірусом. Тому ми прийняли рішення про термінову передачу третьої партії гуманітарної допомоги Чернівцям. Цього разу вантаж буде направлений поштою задля мінімізації можливих соціальних контактів між людьми та дотримання правил карантину», – зазначила директор Фонду Раміна Шут (Ramina Sh).

Загалом у Чернівецькій лікарні №4 можуть розмістити стаціонарно до 40 пацієнтів. Сюди привозять інфікованих із легшим перебігом хвороби.

Найнеобхіднішим медпрацівники забезпечені, каже очільниця медзакладу, тож до прийому хворих на коронавірус були готові. Тут посприяла і міська влада, і небайдужі. Але потреба в засобах захисту залишається гострою. Тож дуже важливо сьогодні захистити лікарів, які щодня борються із пандемією.

“Це вже третя черга допомоги від Фонду “Open Ukraine”, який був заснований нашим земляком Арсенієм Яценюком. Цього разу ми привезли понад 700 експрес-тестів та 100  костюмів для захисту наших лікарів. Це важиво, захистити медиків, адже як ми бачимо зі статистики – понад 23 відсотки людей, які захворіли на коронавірус – це медичні працівники”, – заявив народний депутат України 7-8 скликань Максим Бурбак.

Фото http://bukovyna.com.ua/

 Нагадаємо, це вже третя партія допомоги, яку Фонд Арсенія Яценюка Open Ukraine надав Чернівцям.

Інформацію про благодійну допомогу місту від Фонду читайте на нашому сайті за посиланнями: https://openukraine.org/ua.

1