Фокусники роздягли Михайлішина

Фокусники роздягли Михайлішина

18.11.2011, 18:26

Чернівці стали першим містом, де протягом трьох днів «Новий канал» знімав проект «Україна чудес». Ведучими були відомі російські ілюзіоністи – брати Сафронови, які демонстрували чернівчанам свої дивовижні трюки. Зйомки відбувалися на вулиці О. Кобилянської, Центральній площі, залізничному вокзалі, на Ратуші, в університеті, торговельно-розважальному центрі «Панорама», біля філармонії та муздрамтеатру… Для одного трюку навіть роздягнули секретаря міськради Віталія Михайлішина. Спочатку Сергія Сафронова обмотали мотузками. Віталій Михайлішин власноруч зав’язав міцні вузли, накинувши зверху на ілюзіоніста свій піджак. Дивовижним чином він за лічені секунди виявився …під мотузками.

Чернівці стали першим містом, де протягом трьох днів «Новий канал» знімав проект «Україна чудес». Ведучими були відомі російські ілюзіоністи – брати Сафронови, які показували чернівчанам свої дивовижні трюки. Зйомки відбувалися на вулиці О.Кобилянської, Центральній площі, вокзалі, на вежі Ратуші, в університеті, торговельно-розважальному центрі «Панорама», біля філармонії та муздрамтеатру… Для одного трюка навіть роздягнули секретаря міськради Віталія Михайлішина. Спершу Сергія Сафронова обмотали мотузками. Віталій Михайлішин власноруч зав’язав міцні вузла, накинувши зверху на ілюзіоніста свій піджак. Дивовижним чином він за лічені секунди виявився …під мотузками. Для чудес братів Сафронових у величезній фурі везуть спеціальні реквізити.

– Ми не лише показуємо трюки, а й розповідаємо таємничі історії та легенди про місто, де відбуваються зйомки, – підключається до розмови Сергій САФРОНОВ. – Дізналися багато фантастичного про Чернівці. Наприклад, що вулиці вашого міста колись підмітали букетами троянд. Нам розповіли красиву історію про ковану карету, біля якої зустрічаються закохані. Дуже приємно, що нас так тепло зустріли чернівчани, а міська влада всіляко сприяла зйомкам. Ваше місто буквально просякнуте магією, тому в ньому легко творити чудеса.

Джерело: molbuk.ua