Фірташівсько-папієвського “Маланка-фесту” в Чернівцях не буде. Мерія шукає інший формат

Фірташівсько-папієвського “Маланка-фесту” в Чернівцях не буде. Мерія шукає інший формат

18.12.2014, 23:43

Чернівці не можуть відмовитись від традиційного свята Маланки, яке стало брендом міста, але відзначати його у форматі “Маланки-фест” не можуть через сумні події на Сході.

Про це у середу на прес-конференції повідомила заступник міського голови Марія Порчук.

“Це дуже нелегке для нас питання. Є і прихильники, і ті, хто проти такого фестивалю. Однозначно ми говоримо про те, що “Маланки-фест” не буде. Такого формату, як було минулими роками, не буде. А самі розумієте, що це надбання і бренд Чернівців, від якого ми відмовитися просто не маємо права, в той час як ми себе позиціонуємо туристичним містом. Тому цьогоріч обговорюється формат маланки – не як переберія – на площі Соборній”, – сказала вона.

“Вважаю плюсом, і думаю, що такий досвід ми використовувати на наступні роки. Це буде 17 січня, субота – для того, щоби не порушувати робочий режим. З іншого боку, це потрібно більше анонсувати і запрошувати туристів”, – додала Марія Порчук.

Газета Буковина

1


КОМЕНТАРІ (3)

Каспрук і К безхребетні (видалено адміном)!  все списують на події на сході, а як же діскарь???? (видалено адміном)!

avatar

!!!

18 грудня 2014 21:53

В наступні роки тебе в Ратуші точно не буде )))) Запамятай, (видалено адміном) ))))

avatar

для Порчук

19 грудня 2014 00:23

А чому не зробити відкритий фестиваль маланок, як, наприклад, на Гран-Канарії (Іспанія)? Там на вечір і ніч місто "вимирає" з транспортом, але всі мають нагоду взяти участь у переберії. Офіціозу - 0 (нуль), участі та радості - багато, хто скільки винесе.

avatar

1

19 грудня 2014 07:34