Федоруку було складно підібрати пристойне слово, щоб охарактеризувати роботу нинішньої чернівецької влади  (відео)

Федоруку було складно підібрати пристойне слово, щоб охарактеризувати роботу нинішньої чернівецької влади (відео)

26.01.2019, 12:23

Колишній мер Чернівців, народний депутат України Микола Федорук охарактеризував діяльність “нової влади господарників” лайливим словом. 

Про це він сказав в ефірі телеканалу “ТВА” у програмі “ЗрадаПеремога”.

Так нардеп відповів на запитання про стан підготовки Чернівців до зими.

За словами Федорука, у місті не вистачає двірників. Тому треба подбати про закупівлю снігоприбиральної техніки, яке не є дуже дорогою, і місто може її придбати. Також треба забезпечити технікою комунальне підприємство “МіськШЕП”, яке працюватиме на місто, а не віддавати підряди фірмам-одноденкам чи компаніям, наближеним до певних депутатів. Якщо б улітку комунальне підприємство мало достатньо замовлень, то зимою воно функціонувало б нормально, закупивши всі необхідні матеріали для посипання доріг тощо.

“Нова команда, як би це поделікатніше, пом’якше сказати, обкакалася по повній програмі”, – сказав Микола Федорук.

Джерело: https://tva.ua/

1


КОМЕНТАРІ (4)

Хто би вже говорив, а хто має мовчати, як риба.

avatar

Юрій

26 січня 2019 19:49

Чуєш урій ти шо даун!?як раз при Федоруку такого гівна не було!

avatar

123

26 січня 2019 22:27

Я не є захисник Продана... Але коли вже зникнуть в Чернівцях НФ і бурбаки, каспруки з федоруками, то і вашого г..на не буде. Це то вже точно... А взагалі, розуйте очі, закрийте рот і уважно подивіться навколо... Місто при пізньому федоруку, а особливо при каспруку почало занепадати... Тепер його треба рятувати, це факт. А на це треба хоч рік, а не 3 місяці взимку...

avatar

Юрій

27 січня 2019 11:07

Давненько я не видел этот старый гусок г...на

 Юрий вы абсолютно правы, так убить город, как убил федорук со своим кланом пиздюков под названием Навозный Понт, это таки  нужно постараться.. 

А птенчики гнезда федорукова пошли еще дальше и разнесли в пух и прах всю страну.... . Вот только жаль, страну восстановить в ближайшие лет десять уже не удастся. Все способные и работоспособные давно валят отсюда. 

avatar

Сева Неновгородцев

28 січня 2019 11:38