Чернівчани довго не відпускали Федорука  після зустрічі з Яценюком

Чернівчани довго не відпускали Федорука після зустрічі з Яценюком

21.10.2012, 23:53

Після завершення зустрічі з Арсенієм Яценюком чернівчани щільним кільцем оточили колишнього мера Чернівців Миколу Федорука. Про це повідомляє з місця події кореспондент BukNEWS. Кожний намагався сказати йому щось приємне, просив вирішити якусь життєву проблему, або просто побажати перемоги на парламентських виборах. Нагадаємо, що Микола Федорук балотується в Чернівцях до Верховної Ради України, як єдиний кандидат від об'єднаної опозиції.  Під час зустрічі з виборцями лідер об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк надав Миколі Федоруку слово, а також закликав чернівчан підтримати його під час голосування 28 жовтня. Для Арсенія Яценюка, як запевнив він сам усіх присутніх, Микола Федорук не лише взірцевий міський голова, але й взірець для наслідування за його людські якості.  Лідер опозиції переконаний, що Федорук буде таким самим взірцевим депутатом. Зміст виступу колишнього міського голови коротко можна звести до положення, про потребу повернути людські відносини у всі сфери нашого життя, замість тих, які запровадив в Україні чинний режим. По завершенні спілкування з земляками Арсеній Яценюк запропонував разом заспівати Державний Гімн "Ще не вмерла України". Микола Федорук, який разом з іншими кандидатами в депутати від опозиції перебував на спеціальній сцені, виконував його з великим натхненням.

«Для мене вибори мера Чернівців і вибори Президента України майже однакові. Точно, що я знаю, що зараз у нас є начебто виконувач обов’язків мера міста. І там, і там треба міняти людей. І в офісі президента, і в офісі, який незаконно – я підкреслюю – незаконно – утримує якась там особа, яка, навіть прізвища не пригадую, яка виконує обов’язки  мера такого міста. Міста номер один в Україні. Для мене – це місто номер один в Україні, - цитує кореспондент BukNEWS слова Арсенія Яценюка. -  Неодноразово мною вносилися постанови про вибори мера Чернівців. Останню таку постанову вносив Геннадій Москаль. Партія регіонів, як завжди, успішно провалювала голосування з цього питання.  Поясню, чому не голосувалася постанова про проведення виборів  мера Чернівців: тому що абсолютно зрозуміло, що за таких обставин, якщо будуть проведені вибори, то ніколи Партія регіонів і їхні ставленики їх не виграють. Тому, що мер міста Чернівці – це Микола Федорук. Він ним є і для мене таким залишається. Я вважаю його взірцевою людиною у місцевому самоврядуванні в Україні. Взірцевою! І він буде взірцевим депутатом у Верховній Раді України від міста Чернівці. І місто ми їм не віддамо, хоча вони намагаються приватизувати вже не тільки Україну. Вони вже тепер пішли по шляху приватизації областей. Кожна бізнес групка має тепер свою область».

1


КОМЕНТАРІ (2)

Правильно делали, что не отпускали. Там, рядом с Соборной, в СИЗО его место, в одной камере с Рынжуком. Думаю, там к нему вопросов будет куда больше. В Раду он хочет сбежать, наивный.

avatar

и не отпускайте!

22 жовтня 2012 11:35

А Ринжук хлопав у камері виступу Федорука?))))

avatar

Ваня

22 жовтня 2012 14:42