Федорук  зловив губернатора Папієва і його пасерба на алогізмі

Федорук зловив губернатора Папієва і його пасерба на алогізмі

11.01.2013, 21:59

На прохання журналістів прокоментувати публічні висловлювання губернатора Буковини Михайла Папієва та народного депутата України Артема Семенюка, що перевибори міської ради, як і мера міста,  Чернівцям не потрібні, бо міська влада, нібито, і так добре працює, колишній Чернівецький міський голова, а нині народний депутат Микола  Федорук відповів наступне:

«Якщо йти за такою логікою,  то виходить, що погано працює область. Бо довибори в обласну раду чомусь призначено.  Значить обласна рада і обласна влада працюють погано, тому там вибори потрібні, а міська влада працює добре, значить вибори в місті не потрібні», - сказав Микола Федорук.

Народний депутат України від округу №204 (Хотин) регіонал Артем Семенюк, нагадаємо, заявив, що вибори мера у Чернівцях проводити не потрібно. Про це він сказав  у виступі на сесії Чернівецької міської ради 27 грудня 2012 року.

- Ви не дуже так думайте, що будуть перевибори мера, - звернувся Семенюк до депутатів. - Я приїхав сюди і побачив, що міська рада працює. І я бачу, що недоцільно, що би ви не казали, це недоцільно, до виборів залишається два роки, то недоцільно зараз проводити вибори Чернівецького мера. Тому я особисто голосувати не буду і на комітеті з питань самоврядування готовий показати відео, що у нас є співпраця, що всім надають слово, показати Комітетові, що у нас вибори мера непотрібні (сміх і аплодисменти у залі). Тому хочу, щоб цей пан, який говорив про вибори мера (депутат від "Фронту змін" Олексій Каспрук — ред) трошки заспокоївся.

Того ж дня ввечері в радіоефірі програми "Суть речей" фактично це саме повторив голова облдержадміністрації Михайло Папієв. Він не бачить крайньої необхідності проводити вибори Чернівецького міського голови. Він задоволений Михайлішиним і слухняним голосуванням депутатів міськради.

- Це рішення, яке має приймати ВРУ, це в межах її повноважень, я знаю різні позиції депутатів ВРУ, які виходять з абсолютно прагматичних речей, - сказав Михайло Папієв. - (...) Якщо проголосують, що треба відтермінувати, до 2015 року не так багато часу залишилось – я бачив сьогодні сесію міської ради, депутати працюють, приймають рішення, нормальна життєдіяльність міста. Я постійно спілкуюсь з Віталієм Михайлішиним, є програми по нашому міському громадському транспорту, і ремонт доріг, і багато інших позитивних речей. Якщо б мене особисто спитали чи є крайня необхідність, ви знаєте, для мене це теж було б складне питання. Я от не бачу сьогодні такої крайньої необхідності. (...)

1


КОМЕНТАРІ (2)

Звісно, Папієву та іже з ними мер не потрібний, мер потрібний громаді міста. А чому це вирішувати повинні може й розумні, але чужі дяді?

avatar

Спокійна

11 січня 2013 20:28

Ну, Артему до дяді та ще й розумного дуже і дуже далеко.

 

avatar

Неспокійна

11 січня 2013 21:04