Федорук виграв два суди

Федорук виграв два суди

23.08.2011, 20:52

Екс-мер Чернівців Микола Федорук виграв два апеляційні суди у Вінниці. Як повідомила molbuk.com представник Миколи Федорука Ілона Сарафінчан, тепер позови колишнього міського голови про незаконність звільнення з посади суд першої інстанції зобов’язаний розглянути по суті.

- До Шевченківського районного суду було подано два подібних позови стосовно визнання незаконним звільнення Миколи Федорука, - розповіла Ілона Сарафінчан. – Ми бачимо, як важко нам «достукатися» до правосуддя, отож дублюємо позови. Один із позовів суддя відхилив, аргументуючи це помилками. За іншим позовом (його розглядав інший суддя) справу було відкрито, але відкриття оскаржила міська рада.

За словами адвоката, поки до розгляду справи ще не приступали, йдеться лише про процесуальні моменти. Іншими словами, розгляд усіляко затягується.

Отож справи було розглянуто Вінницьким апеляційним судом 19 і 22 серпня. Обидва рішення було винесено на користь Миколи Федорука і повернуто на розгляд до Шевченківського райсуду Чернівців.

Микола Федорук просить суд визнати його звільнення з посади міського голови незаконним і поновити на роботі, - повідомляє www.molbuk.com.



КОМЕНТАРІ (1)

Сьогодні мали відбутися чергові збори про референдум. Шана їх організаторам. Це якраз той випадок, коли затятість має позитивне значення.

avatar

Петров

24 серпня 2011 13:09