Федорук називає розпуск Чернівецької міськради одним із виходів з кризової ситуації, яка склалася у стінах ратуші

Федорук називає розпуск Чернівецької міськради одним із виходів з кризової ситуації, яка склалася у стінах ратуші

17.02.2017, 15:18

Народний депутат Микола Федорук називає розпуск Чернівецької міськради одним із виходів з кризової ситуації, яка склалася у стінах ратуші.

 Про це він заявив у четвер в ефірі програми "Пряма відповідь" на телеканалі "Чернівці", пише molbuk.ua

 Він сказав, що це рішення має клопотати міський голова або голова Чернівецької ОДА.

 "Цей варіант я не виключаю", - сказав він.

 Окрім того, він зазначив, що однією з причин кризи у міськраді стали "заслані козачки" у фракціях.

 "Сьогодні в нас є одна велика фракція і заслані козачки в іншій фракції. І вони думають і вважають, що чернівчани цього не знають. У нас, наприклад, як такої фракції "Самопоміч" немає. Там є філіал "Рідного міста", це правда, і про це всі прекрасно знають. До місцевого самоврядування їм дуже далеко - як до космосу", - додав Федорук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Федорук: Суміжні поселення можуть приєднатися до Сокирянської ОТГ без перевиборів голови та ради

 Нагадаємо, наприкінці 2016 року міський голова Чернівців Олексій Каспрук заявив про наміри розпустити Чернівецьку міськраду через те, що депутати відмовилися підтримати проект кредитування ЄБРР закупівлю нових тролейбусів для Чернівців.

 Пізніше голова ОДА Фищук заявляв, що готовий підписати подання до Верховної Ради щодо розпуску Чернівецької міської ради.

 У лютому 2017 року в Чернівецькій обласній державній адміністрації заявили про відсутність конкретики у питанні підготовки документів для подання голови ОДА Олександра Фищука до Верховної Ради України стосовно розпуску та призначення дострокових виборів Чернівецької міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фищук не може ініціювати розпуск Чернівецької міської ради, бо Каспрук його про це не просить

1


КОМЕНТАРІ (5)

У нас криза не в міській раді, а у Верховній Раді України! Криза у високих чиновницьких і міністерських кріслах! Замість боротьби з корупцією і хабарництвом, НФ і БПП їх очолили і примножили!)))

Кожен день крадуть, наче в останній! Ці виродки наживаються на війні і на простих українцях!)))

avatar

Людмила Дудченко

17 лютого 2017 16:38

Миколо Трхимовичу!

Що Вам поганого зробив Каспрук? Ви забуваєте, що всіх без виключення депутатів міської ради вибрали чернівчани, як і голову міста. Закон створив паритет влади. Ви до кінця своїх днів не забудете той момент коли втратили реальний звязок із дійсністю.Тепер Ви провокуєте депутатів міста до логічної розвязки яка вже перезріла. Дай боже депутатам міської ради консолідуватись і покласти край злодіям при владі.

avatar

17 лютого 2017 21:02

Коля Брежнев-мудак!

avatar

Черновчанин

18 лютого 2017 08:42

чернивчанам не дали можлівости вибирати кого вони хочуть . оберали за партійними спісками . ці дупитати настікі тупі ....шо за них могли проголосувати тікі вариати . та де ви бачили депутатів міста які не е злодіями в цім складі . хоч один приклад. сором .одним словом реформація та дефутація .

avatar

ілько

18 лютого 2017 13:16

До Ілька!

По партійним спискам пройшли перші особи партій які брали участь у виборах і за результатами пройшли до ради.

avatar

Чернівчанин

18 лютого 2017 20:11