Микола Федорук нагадав про таємну зброю, про яку знаємо лише ми, чернівчани

Микола Федорук нагадав про таємну зброю, про яку знаємо лише ми, чернівчани

06.10.2012, 02:48

Дорогі чернівчани !

          Нас всіх єднає  любов до Чернівців. Це почуття не має минулого. Воно завжди з нами, куди б не закинула  доля. 

Чернівці заворожують і беруть у душевний полон кожного. У цьому сила нашої громади, таємна зброя, про яку знаємо лише ми.

У Чернівцях не діють закони статистики. Чернівецькі вулиці, будинки, різноголосі дворики,  собори, костьоли, кірхи і синагоги, книгарні і кав’ярні,  ринки,  сквери та площі,  університетська резиденція і бруківка Панської єднають в одну могутню родину усіх нас і ще сотні тисяч людей світу, які гордо називають себе чернівчанами.

Ми  працюємо, творимо, живемо і виховуємо дітей з любов’ю і шаною до Чернівців, історії міста та  традицій нашої громади. І цього ніхто не може змінити. Бо робимо ми це разом, спільними зусиллями, без галасу, поважно, надійно і щиро.

Тож відсвяткуємо День міста, як завжди,  з гарним настроєм,  у колі родини, друзів та  однодумців,  з впевненістю у майбутньому.

Нехай у кожній чернівецькій родині живе непереможний дух надії, достаток, злагода, повага і любов. Бажаю усім чернівчанам сили, енергії, наснаги для добрих і корисних справ задля розвитку і процвітання Чернівців!

Разом – ми громада. І  нам самим визначати та будувати своє майбутнє ! Так було і так буде ! Viribus Unitis!

 

Щиро Ваш,

                                                                  Микола Федорук                

1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Підприємець

06 жовтня 2012 11:19

avatar

Підприємець

06 жовтня 2012 11:21

Вільний переклад  -  «Разом ми громада»

Мене єднає любов, до народних грошиків, до Чернівців,  куди мене, парашутиста, закинула доля НКВДешної шістки.

Чернівецький бюджет мене заворожив, він взяв мене у душевний полон.  У цьому сила нашої комсомольської команди,  бо народні грошики  -  таємна зброя,  яку красти  знаємо лише ми.

Ми знищили Чернівецькі вулиці, будинки, різноголосі дворики, собори, костьоли, кірхи і синагоги, книгарні і кав’ярні,   сквери та площі, університетська резиденція.  Вкрали від громади ринки  бруківка не тільки з  Панської.

Ми крали з бюджету  з любов?ю до  Чернівецького бюджету. І ніхто не міг мене спинити, бо робив це разом з іншими комсомольцями без галасу, поважно, надійно і щиро.
 Тож відсвяткуємо День міста, як завжди, з гарним настроєм, у колі  комсомольських однодумців, з впевненістю  у майбутньому захопленні Верховної Ради
 Бажаю усім чернівчанам сили, енергії, наснаги для добрих і корисних справ задля розвитку і процвітання Чернівців без тих  мільйонів, - не потрібних для вас грошей, яких я вкрав у вас.  Бо гроші  - це зло

Разом – ми совкова  громада. І нам самим за допомогою інструкції з КГБ  визначати та будувати своє майбутнє !

 

Так було і так буде, якщо виберете мене до Верховної ЗРадочки !

 

Пробачте, що я перекрашений комсомолятко вживаю улюблену фразу австрійського імператора Франца Йосипа - Viribus Unitis!

Але дуже хочу царювати, аж тремтю…..

 

avatar

Підприємець

06 жовтня 2012 11:24

Дуже гарне, щире, душевне вітання, яке жодні жовті і чорні коментарі не спроможні спаплюжити. Хай кожному воздасться по його щирості і порядності!

avatar

Христина

07 жовтня 2012 14:06