Федорук натякнув, що Чернівці йому ближчі за Верховну Раду

Федорук натякнув, що Чернівці йому ближчі за Верховну Раду

30.03.2012, 20:19

30 березня на сайті газети «Час» відбулася чат-конференція з Чернівецьким міським головою Миколою Федоруком, присвячена річниці безголів'я у міській раді. Пропонуємо вашій увазі фрагменти розмови.

Пане Миколо, скоро вибори до ВР і міського голови. Що Ви вибираєте для себе: Народного депутата, чи знову мера? Відповідайте по правді

М.ФЕДОРУК: По – перше, вибори міського голови й досі не призначені, а щодо Верховної Ради, то про моє бажання балотуватися до неї я вже чув принаймні чотири скликання. Як бачите, я залишався міським головою в Чернівцях.

Що краще: бути мером чи народним депутатом?

Що легше:- бути мером чи народним депутатом?

Що Ви оберете: Краще чи Легше?

М.ФЕДОРУК: Я не обираю ні те, ні інше. Я обираю бути нормальною людиною.

Микола Трохимович скажіть які першочергові питання або проблеми ви будете вирішувати для нашого міста будучи депутатом Верховної Ради України дякую

М.ФЕДОРУК: А я говорив про те, що я йду у депутати Верховної Ради?

З якого це дива Галиць під час чат-конференції ляпнув таке: "Я не думаю, що М.Федорук братиме участь в цих виборах". Ви йому по-секрету зізналися? Звідки у нього така впевненість? То може поділіться і з нами.

М.ФЕДОРУК: Можливо, Г.Галиць має якусь інформацію, якою не володію я. Принаймні я з ним останнім часом не спілкувався і тим більше не ділився своїми планами.

Ваш екс колега говорить, що ви зумисно просили регіоналів, щоб зняли Вас з мера, оскільки хочете балотуватися до ВРУ. А будучи мером, для Вреховної ради у вас був низький рівень. А зараз вже рейтинг відповідає парламентським перегонам. Чи це так?

М.ФЕДОРУК: Нісенітниці я не коментую.

У яку партію Ви вступили тепер?

М.ФЕДОРУК: З часу обрання мене міським головою я ніколи не був в жодній партії і про це неодноразово говорив. Хай мене звинувачують в ефемерності існування Партії Чернівчан, я натомість і надалі залишатимусь прихильником багатотисячної партії справжніх чернівчан, яким не байдуже майбутнє нашого міста.

Хто у нас окрім Вас може стати міським головою? А хто ні за яких умов і ні за якої влади не повинен стати головою?

М.ФЕДОРУК: Це вирішать чернівчани.

Днями Романюк прямо заявив, що йтиме навибори мера. Як ви ставитеся до цього конкурента?

М.ФЕДОРУК: Нормально. Микола Прокопович вже робив спробу стати міським головою в 2002 році. Тоді він набрав десь близько 18%. Тому не розумію, звідки він взяв цифру в 30%? А на вибори мера може йти, хто завгодно, хто відчуває в собі сили і можливість чесно служити рідному місту.

Скажіть прямо чиєї конкуренції на виборах мера остерігаєтеся найбільше - Михайлішина, Романюка чи Харабари?

М.ФЕДОРУК: Я вже давно нікого і нічого не боюсь. Окрім Бога.

Ви тут наговори багато, а я так і не зрозумів чи підете на виборах на мера чи на депутата. ? А може нікуди не підете?

М.ФЕДОРУК: Чого Вас це так хвилює? Ви боїтеся конкуренції?

Пане Миколо! Чи збираєтеся повернутися в активне управлінське або політичне життя? Якщо так, то чи маєте Ви добре продуманий, науково обґрунтований план дій? І чи збираєтесь спиратися в своїй активній діяльності на участь і підтримку однієї з потужних політичних сил України? Наперед кажу, що не повірю, нібито ваш план добре продуманий, якщо збираєтесь обійтись без такої підтримки.

М.ФЕДОРУК: Я живу активним життям. Поживемо – побачимо.

Е ні, пане Миколо, Ви нам конкретно відповідайте: Ви знову йтимете на мера чи на народного депутата балатуватиметися? Не хитруйте.

М.ФЕДОРУК: Час розставить все на свої місця.



КОМЕНТАРІ (2)

То воно, хитрожопе, так і не відповіло. Як зазвичай. Двулічний він не наш

avatar

АнтиФе

30 березня 2012 20:10

А він (М.Т.Федорук) таки дійсно не ваш))) не твій і не таких як ти... Але на щастя в Чернівцях вас, прихильників Нєдоразумєнія і Ко, за найоптимістичнішими підрахунками аж 5-7 %)))

ВИБОРИ і ЧЕРНІВЧАНИ все розтавлять на свої місця, в т.ч. продемонструють - хто "хитрожопий" а хто ні, хто наш а хто не наш)))

avatar

)))

30 березня 2012 21:19