Федорук балотуватиметься до парламенту від об'єднаної опозиції?

Федорук балотуватиметься до парламенту від об'єднаної опозиції?

26.07.2012, 00:17

Екс –мер Чернівців Микола Федорук піде на парламентські вибори по виборчому округу №201 (Чернівці) від Об'єднаної опозиції. Такі чутки поширилися містом у вівторок-середу.

Кореспондент molbuk.ua вирішив перевірити це. Сам Микола Федорук вважає, що наразі про це говорити зарано. «Я не коментую чутки. Виборча кампанія ще не почалася, - заявив Микола Федорук. - 31 липня я зможу прокоментувати це».

- Хто буде йти по кожному округу від об'єднаної опозиції буде відомо після з'їзду 31 числа, - заявив голова Чернівецької обласної організації “Фронту змін” Максим Бурбак. - Можу сказати лише, що кожен округ буде гідно представлений кандидатами від опозиції.

Більш відвертим виявився голова обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Мунтян.

- Я сьогодні привіз до Києва його документи — особову справу, фотографії тощо, - повідомив Іван Мунтян. - Остаточно говорити про це можна буде після з'їзду 31 липня. На ньому затверджуватимуть кандидатури. Сьогодні ж відбудеться засідання політради партії, де будуть погоджуватися усі подані кандидатури. А вчора в області відбулося засідання обласного бюро, де також були узгоджені ці питання.

Джерело:  molbuk.ua

1