За бізнес-інтерес члена фракції 'Нашої України' голосували кнопкодави

За бізнес-інтерес члена фракції "Нашої України" голосували кнопкодави

29.12.2014, 21:29

Черговий скандал з "кнопкодавством" спалахнув у Чернівецькій міській раді на сесії. Депутат Володимир Бешлей звинуватив провладну фракцію "Фронту змін" та деяких інших депутатів у "кнопкодавстві" - за його даними, під час пленарного засідання 25 грудня проголосували картки кількох депутатів, яких на той момент у залі не було.

 Бешлей навіть підготував фото- і відеоряд з моменту голосування та роздрукував витяг з протоколу з результатами голосування.

 Депутат заявив, що таке голосування відбулося по "шкурному" питанню, до якого буцімто причетні депутати від "Фронту змін".

 Тоді секретар міської ради Ярослав Кушнірик навів й інші дані. Так факти кнопкодавства були зафіксовані й при голосуванні з інших питань 25 грудня, зокрема й у питанні, яке стосується бізнес-інтересів члена фракції "Нашої України" (Бешлей є членом фракції "НУ" - molbuk.ua), які Бешлей чомусь не помітив.

 Під час обговорення всі присутні засудили кнопкодавство, яке є порушенням регламенту.

 - Пропоную провести засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності в присутності представників ЗМІ та розглянути поведінку депутатів усіх фракцій, - запропонував мер Олексій Каспрук. - І внести зміни в регламент роботи міської ради, які б унеможливили неособисте голосування.

 Нагадаємо, у міській раді скандали з "кнопкодавством" виникали неодноразово, переважно за минулої влади.

Джерело: molbuk.ua

1