Факелоносці «Олімпіади-80» з Буковини готові до великого збору

Факелоносці «Олімпіади-80» з Буковини готові до великого збору

12.02.2020, 21:49

Як тільки через наше видання ми сповістили про рішення неодмінно зібратися на великій збір з нагоди 49-річчя від дня пронесення олімпійського вогню дорогами Буковини, того ж дня отримали десятки і десятки дзвінків звідусіль. Були дзвінки з далекого Новосибірська, Одеси, з теренів краю, де живуть і досі працюють ті, кому того далекого 1980 випала честь нести факел Олімпіади. Відгукнулися також спортивні працівники-ветерани, спонсори, котрі словом і ділом бажають підкласти плече, аби свято вдалося.

І воно неодмінно вдасться. Бо це не рядова подія, це наша спортивна історія, віхи якої не забудуться. І на моментах якої гартується молода зміна.

Будемо вдячні за участь у підготовці нашого великого збору без винятку кожному факелоносцю. Бо, на жаль, нам невідомі імена всіх учасників, доля яких розкинула по всіх світах. 

Відгукніться!!! З спортивною повагою факелоносець, ваш щирий колега по спорту Іван Агатій. Дзвоніть: 050 807 78 93, 091 335 32 13, 52-44-63.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буковинцям, які несли вогонь Московської Олімпіади-80 дорогами України, невідомі пропонують продати історичний факел

Просто Коломієць, або за ним як за кам’яною стіною

1