Екс-регіонал Георгій Галиць спільно з нардепом Максимом Бурбаком захищатиме людей з інвалідністю

Екс-регіонал Георгій Галиць спільно з нардепом Максимом Бурбаком захищатиме людей з інвалідністю

12.03.2015, 19:21

Колишній перший заступник голови Чернівецької ОДА Георгій Галиць очолив професійну спілку працівників соціального страхування та потерпілих від нещасних випадків і профзахворювань на виробництві України "Соціал".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні відбулося засідання Центрального комітету Всеукраїнської професійної спілки "Соціал". Це профоб'єднання охоплює як працівників фондів соціального страхування, так і потерпілих на виробництві. Приїхало понад 2/3 делегатів з 23-х областей. Розглядали кадрові питання. Мені одностайно доручили подальше керівництво профспілкою. Заступниками обрали доволі молодих,але досить перспективних юристів Артема Фреюка та Петра Реву", - написав він.

"Моя програма, за яку проголосували члени ЦК, складалася з двох пунктів: до кінця року подвоєння кількості членів профспілки та вступ до Федерації профспілок України, що в умовах реорганізації інститутів соціального страхування в країні повважали достатньо дієвими заходами соціального захисту працюючих у цій сфері", - повідомив Галиць.

Як відомо, у часи губернаторства Михайла Папієва Петро Рева працював заступником керівника апарату Чернівецької ОДА. Водночас, перебуваючи на посаді, він був куратором передвиборної агіткампанії сина Михайла Папієва Артема Семенюка, який балотувався по "мажоритарці" на 204 виборчому окрузі.

 Нагадаємо, після відставки Михайла Папієва його заступник Георгій Галиць переїхав до Києва, де навесні минулого року почав працювати у сфері соціального страхування.

Джерело: molbuk.ua

Нагадаємо, раніше народний депутат України Максим Бурбак, який є першим заступником голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністюдвічі звертався до виконавчої дирекції Фонду соціального страхування щодо працевлаштування Г.Галиця.  Але розуміння у керівництва Фонду не знайшов. Схоже тепер їм доведеться кожному на своєму місці, але спільно вирішувати проблеми людей з інвалідністю, в тому числі тих, хто потерпів на виробництві.  

1


КОМЕНТАРІ (11)

Что там делает Рева??? Нахер с площади - совсем обозрели - его вообще судить надо!

avatar

Иван

12 березня 2015 17:52

а вас не треба? :) читав-читав і суті не поняв ) наверно, Реві завідуєш дуже як тільки його там побачив

avatar

Ивану

12 березня 2015 18:02

От Галиць, от гім...на людина. Тут наробив, дівок попортив і втік далі. 

avatar

Анна

12 березня 2015 18:04

Блядство. Одне сплошне блядство.

avatar

марія

12 березня 2015 23:04

 отвечаю "анониму" , который даже не удосужился написать свое имя- пусть буйдет- "Шановный" - я могу завидовать Реве только в том , что судя по всему - он находится в отличной спортивной форме ( бегать он с Папиевым вместе научился), а подхалимаж и жополизство никогда не было критериями профессионализма( в юриспруденции тоже) - разве только в Партии Рыгионов.... Сидел бы тихонько- пока фамилию не забыли- да видать надо особнячище достраивать -вот и вылез

avatar

Иван

13 березня 2015 18:00

Фото особнячища в студию! 

avatar

Ивану

13 березня 2015 18:34

Товарищ Иван, видать, серьозно вас жаба давит. Вас легко можно будет узнать в городе или в селе по кислородной маске, которую носите с собой.

а по поводу особняка - действительно интересно. соглашусь с предыдущем комментом. давайте фото или адрес, где строится особняк Ревы. Не будьте голословным, сударь. А то у вашых словах столько пафоса и гнили. Тяжело вам, видать :) 

avatar

Сергей

13 березня 2015 18:40

Будет и адресок- следите за публикациями ;)

avatar

Иван

14 березня 2015 09:16

Цю гниду в три шиі потрібно гнати з управління. І взагалі з керівних посад. Перетіг своє чернівецьке кодло. На робочому місці справжнє " блядство". Люструвати!!!

avatar

Анонім

31 березня 2015 17:22

Дряпай, Галицю зі своєю шлюхою , поки не дібралися до тебе. "Дєлов " ти і в Києві встиг наробить

avatar

Україночка

31 березня 2015 17:30

От уже іронія долі! Колись цей пан Галиць так допомагав Папієву Чудейський інтернат для хворих дітей ліквідувати, а тепер буде , тіпа, інвалідів захищати. Не заздрю тим інвалідам. І ще цікавий факт- коли закривали Чудейський інтернат, то пан Бурбак  був проти закриття. А насправді піарився перед виборами. Бо як пояснити той факт, що він сам особисто просив за посаду для Галиця у новоі влади.Коротше, як казала моя бабуся, це є глисти у одному клубку.

avatar

Марія

18 липня 2016 17:23