Екс-регіонал Бауер «засвітився» у компанії чернівецьких активістів партії Ляшка

Екс-регіонал Бауер «засвітився» у компанії чернівецьких активістів партії Ляшка

29.05.2017, 22:48

Колишнього керівника департаменту освіти Чернівецької ОДА, екс-представника Партії регіонів Михайла Бауера зафіксували у компанії активістів Чернівецької обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Відповідні світлини, на яких зображені місцеві активісти РПЛ, серед яких є Михайло Бауер, оприлюднили сьогодні на ФБ-сторінці організації.



У дописі йдеться, що активісти чернівецької організації партії Ляшка відвідали форум Національного Демократичного Інституту Міжнародних відносин, на якому були присутні представники Радикальної партії зі всіх регіонів України.

На світлинах, окрім активістів РПЛ, також зображена перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька і народний депутат Василь Амельченко.



Як відомо, у часи губернаторства Михайла Папієва, Михайло Бауер очолював департамент освіти Чернівецької ОДА.

Джерело: molbuk.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

Чорней ты поц?Бауэр никогда не был регионалом.

avatar

Володя

30 травня 2017 08:46

Володя, ви поц! Бауер був найяскравішим ригом, він готовий був за ригів піти на все, він був "стовпом" команди ригів, депутатом облради за списком ригів, входив у фракцію ригів. А ви кажете,  не був... Але дивно з радикалів, з крикуна Ляшка. З Маковецької не дивно. Тоже мені політик, парт.функціонер...

avatar

Юрій

30 травня 2017 12:26

рыбак рыбака видит из далика,также и у пидоров.

avatar

30 травня 2017 14:37