Екс-меру Чернівців Федоруку, який став нардепом, у Михайлішина запропонували туалет під приймальню (додано відео)

Екс-меру Чернівців Федоруку, який став нардепом, у Михайлішина запропонували туалет під приймальню (додано відео)

08.01.2013, 19:44

Чернівецька міська рада відмовила народному депутату України Миколі Федоруку у виділенні приміщення під громадську приймальню дл роботи з виборцями. Про це журналістам повідомив сам колишній мер міста М.Федорук.

- Я звернувся до міської ради з проханням надати мені приміщення під приймальню, як це передбаченно чинним законодавством, - сказав нардеп. - Однак у відповідь отримав листа, що вільних приміщень у місті немає. При цьому листа чомусь підписав не виконуючий обов’язки мера Віталій Михайлішин, а заступник голови Василь Тимофєєв. Цим же листом мені запропонували перелік приміщень, які міська рада виставляє на конкурс — серед них громадська вбиральня.

Микола Федорук нагадав, що у часи, коли він був міським головою, всім народним депутатам надавалися приміщення під приймальні для роботи з виборцями. Водночас він висловив сподівання, що розв'язати питання вдасться без застосування закону. Його помічники підкажуть і покажуть міській владі, де можна знайти необхідне приміщення. А працівникам мерії порадив не порушувати закон, бо відповідати змусять не ініціаторів його порушення, а виконавців чужої волі.

За матеріалами molbuk.ua

Фото chas.cv.ua

1