Екс-голова Чернівецької ОДА побажав успіху новому голові і подякував своїй команді

Екс-голова Чернівецької ОДА побажав успіху новому голові і подякував своїй команді

06.02.2015, 23:39

Колишній голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк прокоментував призначення наступника на посаду, яку сам обіймав:

- У зв’язку з призначенням нового губернатора все ж, найперше, хочу подякувати всім тим чиновникам в ОДА, які втримали ситуацію на Буковині. Це була та сама «команда Майдану», яка своєю роботою довела, що люди з несовковим мисленням можуть управляти державою і бути, навіть в такій морально застарілій системі, ефективними управлінцями. Перш за все ці мої слова стосуються киянина Романа Марчука, мого колишнього помічника, який думаю має всі задатки та навики для ефективної роботи на найвищих посадах загальнонаціонального рівня. У важких умовах, він показав себе з найкращої сторони. Це саме стосується і багатьох інших людей (щоб когось не образити ), які на 200% працювали на благо Буковини.

Я щиро бажаю успіху новому голові ОДА. Єдине. Я б дуже хотів, щоб не були втрачені ті напрацювання у відносинах між активними громадянами і владою після Майдану. Ми старалися максимально наблизити адміністрацію до людей. Групи волонтерів навіть роблять свою справу прямо в приміщенні ОДА. Ці речі не мають бути забуті.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Слышиш. Рабацяга! Иди, пока не получил!

avatar

andrey

06 лютого 2015 22:33

Ососбенно (видалено адміном) Верега (видалено адміном) наработала :)))

avatar

Поп

06 лютого 2015 23:36

Верига работала (видалено адміном)

avatar

попадя

06 лютого 2015 23:41

Роман молодець. Так тримати. 

avatar

in

07 лютого 2015 07:18

а цей (видалено адміном) ванзуряк (видалено адміном)з відки виліз)))))))))))) (видалено адміном) засунься туда де заліз))))))

avatar

Чернівчани

07 лютого 2015 09:11

Яка ситуація. який майдан. яка робота. Вилізло і (видалено адміном). Як Ковальчук не зрозумів . що (видалено адміном) таке ? Відкинув Буковину на рік поспіль. А тепер поважним людям потрібно ще розгрібати ту купу яку він затягнув в адміністрацію.

avatar

видалено адміном

07 лютого 2015 09:41