Дива не трапилося: суд ухвалив прогнозоване рішення

Дива не трапилося: суд ухвалив прогнозоване рішення

13.01.2013, 00:07

Як повідомив www.buknews.com.ua депутат обласної ради, керівник фракції "Фронту Змін" Ярослав Курко, Окружний адміністративний суд  заборонив проведення зборів та інших заходів під час перебування у Чернівцях містрів закордонних справ України і Росії. "Дива не трапилося: суд ухвалив прогнозоване рішення і заборонив опозиції пікетувати міністрів у Чернівцях. Михайлішин заборонив Фронту Змін "Європейський вибір". Флеш моб саме під такою назвою планували провести у Чернівцях активісти облорганізації партії "Фронт Змін", - сказав Ярослав Курко. З відповідним позовом до адмінсуду звернулися Чернівецька міська рада і УМВС області. Суд аргументував заборону проведення акцій намаганням уникнути протистояння та неможливістю забезпечити правоохоронцями належну безпеку. Про наміри провести збори повідомили сім партій та організацій - зокрема, "Свобода", "Фронт змін", "Батьківщина" та УДАР. Заборонили всім. Розгляд справи в суді тривав з 14.00 до 19.45.

Прикметно, що свою власну виборчу кампанію до парламенту секретар міської ради Віталій Михайлішин провів під гаслом "Європейському місту - європейський вибір". Проте захищати його, як з'ясувалося, міська влада готова лише словами, які ні до чого не зобов'язують.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Що зайвий раз доводить, що ПР-нута міська рада, підконтрольні суди це все ср.колизи режиму внутрішньої окупації України.

Але якщо завтра якийсь суд скаже чернівчанам, що вони не українці, то вони також слухатимуться цього суду???

avatar

Uscnm

12 січня 2013 21:03

А шо тут змінилося ??????????????

Федорук постійно звертався до суду про заборону акцій підприємцям, котрі намагалися донести правду до перших осіб Держави (Ющенка та Йулі, які нечасто приїхали у Чернівці)

avatar

Василь

13 січня 2013 10:28