Директора міжнародного аеропорту «Чернівці» імені Каденюка побив сусід з охоронцями? Поліція перевіряє обставини справи

Директора міжнародного аеропорту «Чернівці» імені Каденюка побив сусід з охоронцями? Поліція перевіряє обставини справи

13.04.2021, 12:01

Сьогодні, 12 квітня, під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили допис, у якому йшлося про те, що по вулиці Небесної Сотні Чернівців виник конфлікт між двома співвласниками будинку. Автор також повідомив про те, що один із учасників інциденту викликав на допомогу працівників приватної охоронної фірми, які, за словами потерпілого, нанесли йому тілесні ушкодження.

У цьому дописі, зокрема, автор вказав про те, між ним та іншим співвласником будівлі виник конфлікт щодо незаконності самовільної прибудови. У цей час, за словами чернівчанина, під час з’ясування стосунків працівники приватної фірми охорони нанесли йому тілесні ушкодження.

Наразі триває перевірка отриманої інформації, після проведення якої подію буде кваліфіковано відповідно до чинного законодавства. Про її результати буде повідомлено додатково.

Поліцейські встановлюють причини виникнення конфлікту: збирають свідчення очевидців та учасників події. Також вживаються необхідні заходи щодо встановлення та притягнення до відповідальності осіб, які вчинили вказане правопорушення.

Зараз правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньої кваліфікацією частини 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

  

Сегодня возле помещения на ул.Небесной Сотні (Приватбанк), принадлежащем моей сім‘і на меня напали сотрудники охранного...

Опубліковано Игорем Киреевим Понеділок, 12 квітня 2021 р.
1