Директор  департаменту соцзахисту Чернівецької ОДА Олена Верига написала заяву на звільнення

Директор департаменту соцзахисту Чернівецької ОДА Олена Верига написала заяву на звільнення

06.02.2016, 01:09

Про це чиновниця написала на своїй сторінці у ФБ:

 Олена Верига

Написала заяву на звільнення…

Комісія, що створена з метою мого звільнення, прийшла до висновку, що чергову догану мені немає за що вліпити. Але точка неповернення перейдена. Занадто багато бруду і підлості. Ідеали Майдану і революції Гідності керівником області зраджуються щодня. Призначаються на посади люди попереднього режиму (куми#брати#свати), без дотримання кваліфікаційних вимог, багажу попередніх досягнень і потенціалу змінювати країну. Керівники, що допускають порушення прав людей і просто знущаються над підопічними інтернатних установ, особами з інвалідністю, отримують захист, бо є друзями п. Фищука. Взагалі дивна ситуація складається – установи соціальної сфери, якими керують друзі п. Фищука, є найбільш проблемними і занедбаними. А волелюбна молодь, що прагне змін, хоче працювати чесно, боротись з корупцією і віддано служити своєму народу, цій команді не потрібна. Бо команда п. Фищука і його наближених керується виключно особистими інтересами, народ вони всі дружно мали на увазі… суцільна криза моралі і цінностей…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Чернівецької ОДА пригрозив звільненням директору департаменту соцзахисту Олені Веризі

2014 рік був складним і прекрасним водночас. Війна, переселенці, загроза відсутності газу в зимовий період, величезна відповідальність за людей – виклики сприймались як обов’язок і честь, були сили і натхнення, бо в команді однодумців, бо в руйнуванні схем і звільненні хабарників було зелене світло і підтримка. Дякую за це Роман ВанзурякRoman MarchukMaryna Tymofijchuk та ще багатьом прекрасним людям, з якими було в радість попрацювати.

2015 був інакшим. Рік боротьби і недолугих вказівок зверху, помсти за їх невиконання, забувши про закони і мораль. Абсолютна відсутність підтримки ідей та пропозицій у реформі субсидій та всій іншій роботі, суцільна бездіяльність чи палиці в колеса від губернатора в такий важкий для країни час. В таких умовах команді Департаменту соціального захисту населення все ж довелося завершити розпочаті проекти і зробити прорив у багатьох напрямках, поламати корупційні схеми, зробити прозорими закупівлі, створити команду професіоналів, які горять своєю роботою і є порядними людьми.

Але продовжувати працювати в таких умовах для мене неприйнятно. Тому я виходжу з цієї команди, частиною якої ніколи не була, бо вона не має чистих намірів, як і майбутнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УКРОПівець Ігор Малишевський закликав департаменти Чернівецької обласної ради не ігнорувати виконання прямих обов’язків

ДОВІДКОВО: 

Присутні на розширеному засіданні постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей, яке відбулося у середу, 3 лютого, мали бажання поспілкуватися з директором  департаменту соціального захисту. Члени комісії володіють інформацією стосовно того, що департамент соцзахисту Чернівецької ОДА пасе задніх на загальноукраїнському рівні оформлення громадянами субсидій. Чи так це і про причини таких показників, якщо інформація відповідає дійсності, хотіли дізнатися на засіданні. Але начальник департаменту та його заступники проігнорували запрошення. Тому інформацію про ігнорування директором департаменту соцзахисту народних обранців і профільної комісії направили голові ОДА для вжиття відповідних заходів.

- Маємо чимало проблемних питань і потреб буковинців, - каже голова комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей Ігор Малишевський, саме тому закликаємо департаменти до співпраці, а працівників профільних закладів не мовчати про проблеми тоді, коли в область з інспекцією приїжджає хтось з міністерств.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Верига -неграмотна вискочка, популістка. ВЖЕ ДАВНО ПОТРІБНО БУЛО ПІТИ!!!! Своїх працівників за людей не вважала. 

avatar

Людмила

06 лютого 2016 10:13

Вміє грати на публіку, не вміє працювати, все робила чужими руками. Не цінувала і зневажливо ставилась до всіх підлеглих.Нарешті!

avatar

1232

06 лютого 2016 10:31

БАБЛА НАГРАБАЛА МАЙЖЕ ЗА ДВА РОКИ І ХВІСТ ПІД ДУПУ

ТУПЕ І КОРУПЦІЙНЕ А ШЕ ШОСЬ СКАВЧИТ

ГЕТЬ!

avatar

ВЕРИЗІ

06 лютого 2016 12:27

"Призначаються на посади люди попереднього режиму (куми#брати#свати), без дотримання кваліфікаційних вимог, багажу попередніх досягнень і потенціалу змінювати країну". Є одне запитання до Вериги - а свою помічницю-секретарку призначити спочатку гол. Фахівцем (13 ранг держслужби), а наступного дня - заступником начальника управління (11 ранг) - це як?Корупцією смердить

avatar

Біжи, Лєна, біжи

06 лютого 2016 18:04

"2014 рік був складним і прекрасним водночас." Все вірно, тільки прекрасним він був тому, що премії собі п. Верига виписувала по 100 %, коли всі інші працювали майже на голому ентузіазмі. Надбавки і доплати простим працівникам департаменту урізались, щоб забезпечити "себя любимую". Тепер зрозуміло, чому "дякую за це Роман Ванзуряк". І тому 2014 був складним у державі, а прекрасним у Вериги.

avatar

Біжи, Лєна, біжи

06 лютого 2016 18:49

Недолуга, безграмотна, невихована людина, псевдокерівниця, яка за неповних 2 роки встигла розвалити і розігнати колектив професіоналів. Соцзахист області пасе задніх в Україні. Геть таку нечисть!!!

avatar

Валера

08 лютого 2016 19:25